Proxima Çelik Misinalı Şiş 100 cm Gri No:4

Ürün Kodu: 26029490001
₺13,90
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Fissler Adamant Classic 20 cm Tava

Fissler markasının Adamant Classic kızartma tavası, çok güçlü bir yüzeye sahip, çizilmeye karşı dayanıklı bir tavadır. Kızartma tavası, yüzey yapısını bir taş kadar sert yapan silisyum karbür parçacıklarından yapılmıştır. Bu da metal mutfak gereçlerini sorunsuz bir şekilde kullanmanızı sağlar. Ayrıca kızartma tavası, mükemmel ısı iletimi ile çok iyi yapışmazlık özelliklerine sahiptir. Buna ek olarak, kızartma tavası hem indüksiyonlu hem de diğer ocaklar için uygundur ve rahat bir tutamağa ve cam kapak veya Clippix sıçrama koruması için yerden tasarruf sağlayan pratik bir asma işlevine sahiptir.

Materyal: Paslanmaz çelik

Çap: 20 cm

Elde yıkama önerilir

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra