PP114X 3'lü Valiz Set Gümüş

Ürün Kodu: 26046199001
₺2.199,00
A101 Ekstra'ya Özel

Corsair CMG8GX4M1E3200C16 8 GB DDR4 3200MHZ CL16 Soğutuculu Masaüstü Ram

Intel® ve AMD™ anakartlar için optimize edilmiş, altı ayrı adreslenebilir RGB LED'li kompakt DDR4 bellek

DİNAMİK RGB AYDINLATMA

Sisteminizi, neredeyse her açıdan engelsiz görüntüleme sunan panoramik bir ışık borusu içine yerleştirilmiş, ayrı ayrı adreslenebilir altı RGB LED'den gelen dinamik RGB aydınlatma ile aydınlatın.

KURULUMUNUZU BİRLEŞTİRİN

CORSAIR iCUE yazılımıyla kontrolü elinize alın ve aydınlatmayı iCUE ekosistemindeki diğer CORSAIR RGB ürünleriyle senkronize edin. Düzinelerce önceden ayarlanmış aydınlatma profili arasından seçim yapın veya CORSAIR iCUE yazılımında kendinizinkini oluşturun.

SİYAH ANDOIZED ALÜMİNYUM ISI YAYICI

Güzel tasarlanmış bir alüminyum ısı yayıcı, RGB aydınlatmanızı tamamlayacak modern stille, hız aşırtıldığında bile üstün soğutma için ısıyı belleğinizden uzaklaştırır.

PERFORMANS İÇİN TASARLANDI

Özel bir yüksek performanslı PCB ve dikkatle taranan bellek yongaları, maksimum bant genişliği ve sıkı yanıt süreleri sağlar.

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra