Kiwi KSPG-4820 Kahve ve Baharat Öğütücü Kırmızı

Ürün Kodu: 26044954002
₺399,00
Marka: Kiwi
A101 Ekstra'ya Özel

Kiwi KTM 2910 Çay Makinesi

Genel Özellikler

Kiwi çay makinesi kolay tutulabilir kulpları ve belirgin kavisleriyle farklı bir tasarım sunuyor. Üst çaydanlık için oval tasarlanmış kulplar altta ki ısıtıcı çaydanlık için köşeli olarak tasarlanmıştır. Çaydanlığı kolayca kavrayıp kaldırmanız için özel olarak kulplar belirli ölçülerde tutulmuştur.
Elektrikli çay makineniz suyu kaynattıktan sonra 900 ml kapasiteye sahip cam çaydanlıkta ideal sıcaklıkta demlemenize olanak tanır.

Inox Gövde ve Şeffaf Cam Çaydanlık

Inox gövde mutfağınıza şıklık katacak. 1,8 lt alt çaydanlık kapasitesi olan elektrikli çaydanlığınızı isterseniz demliksiz sadece su ısıtıcı olarak kullanabilirsiniz. Kutudan çıkan kapağı kapatarak cihazınızın demlik olmadan kullanım imkânı var.  
Üst çaydanlık termo camdır. Uzun süreli kullanımlara dayanıklı cam demlik, çayın dem rengini görmenizi sağlar. Ayrıca cam malzeme çayın en ideal sıcaklıkta güzelce demlenmesine olanak verir.

Paslanmaz Gövde Paslanmaz Filtre

Inox gövde paslanmaz çeliktendir. Kirece karşı dayanıklı metal gövdenin içinde ki rezistansı da korumalıdır. Cam çaydanlık içerisinde bulunan filtre paslanmaz çeliktir. Çaydanlığın içinde plastikle teması bulunmayan ürününüzü sağlıkla kullanabilirsiniz.  
Filtrenizin takılıp çıkarılması oldukça kolaydır. Temizlenmesi pratik olan çay süzgeciniz ve demliğiniz, makinede temizlenmeye uygundur.

Kiwi çay makinesi 2200 watt enerji ile çalışır. Kaynama noktasına gelen cihaz otomatik olarak kapanır. Cihaz içerisinde ki su soğuduğunda “eğer sıcak tutma düğmesi açık ise” otomatik olarak ısıtılır.  
Susuz çalışma emniyeti olan cihaz içerisinde su tükendiğinde otomatik olarak kapanır. Cihazın sürekli susuz çalışır halde bırakılmaması tavsiye edilir.

Teknik Özellikler

Çay Filtresi:Var

Otomatik Kapanma:Var

Su Seviyesi Göstergesi:Yok

Güç (Watt):2200 W

Kaynama Göstergesi: Var

Kablosuz Kullanım:Var

Çay Filtresi:Var

Demlik Kapasitesi (L):0,9 L

Demlik Malzemesi:Cam

Gövde Malzemesi:Çelik

Renk:Gri

Su Isıtıcı Kapasitesi (L):1,8 L

Su/Kireç Filtresi:Var

Susuz Çalışma Emniyeti:Var

2 yıl garantili

Üretim Yeri: Türkiye

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra