Düzenleyici Kutu 2x750 ml Pembe

Ürün Kodu: 26037996
₺14,90
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Remington Style B3 Serisi MB3000 Sakal Kesme Makinesi

Konforlu Uçlara sahip Kendi Kendini Bileyen Bıçak, cildinize en nazik teması sağlamak ve aynı zamanda en net sonucu vermek üzere tasarlandı.

Hassas ve net bir sakal kısaltma işlemi istiyorsanız, Style Serisi B3’ü çok seveceksiniz. Sakal kısaltma ve düzeltme rutininizi daha hassas ve kolay hale getirmek amacıyla tasarlanan Uzunluk Ayar Tekerleği ve Ayarlanabilir Tarak, istediğiniz uzunluk değerini zahmetsiz bir şekilde seçmenize olanak tanıyarak, kirli sakaldan uzun sakala kadar her türlü tarzı uygulamanızı sağlayacak.

Sökülüp Yıkanabilir Bıçak sayesinde, Style Serisi Sakal Kesme Makinenizi daima ilk günkü gibi yeni tutabilirsiniz. Makinenizi temizlemeniz gerektiğinde, tek yapmanız gereken bıçağı söküp musluğun altında durulayarak ilk günkü hissi ve görünümü tekrar elde etmek.

Kablosuz Kullanım: Var

Şarj Olma Süresi: 1.5 saat (Yaklaşık)

Şarjlı Kullanım Süresi: 100 dakika (Yaklaşık)        

Çıkarılabilir yıkanabilir bıçaklar

Hassasiyet ve kolaylık için tasarlanan sezgisel yakınlaştırma tekerleği

1 adet ayarlanabiir tarak

Kesim uzunlukları (0.4 mm-18 mm)

0.5 aralıklarla 5 mm’e kadar

1 mm aralıklarla 5-6 mm'e artış

2 mm aralıklarla 6- 18 mm

2 x AAA dahili pil ile çalışır

2 yıl garantili

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra