Singer Brilliance 6160 Dikiş Makinesi

Ürün Kodu: 26004076
₺6.499,00
Marka: Singer
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Orkid Günlük 2’li Rahatlık Sistemi Ultra İnce Dev Ekonomi Paketi 100’lü

Stiliniz ne olursa olsun ferah ve temiz kalın

Orkid Günlük Yaprak İnce Pedler, size gün boyu güvenebileceğiniz bir ferahlık hissi sunar. Yaprak İnce pedler, ek rahatlık ve esneklik düzeyi için 1mm'den daha ince olacak şekilde tasarlanmıştır. Gün boyu güvenebileceğiniz bir kuruluk hissi sunan, nefes alabilen şekilde tasarlanmış bu günlük pedler, günlük hayatınızla uyumludur.

Her gün ferahlık için esnek ve rahat

Nefes alabilen tasarım

Kaymayı önlemek için yapışkan tabanlı, güvenli tutuş teknolojisi

Ek rahatlık ve gizlilik hissi için ekstra incelikte günlük pedler

Cilt üzerindeki hassasiyeti dermatolojik olarak kanıtlanmış günlük pedler

Üretim Yeri: Türkiye

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra