%12İNDİRİM

Skechers Dynamight 58360-BKRD Erkek Spor Ayakkabı Siyah

Ürün Kodu: 26045176005
₺1.799,00
Marka: Skechers
A101 Ekstra'ya Özel

Enchen Victor Tıraş Makinesi

Akıllı ESM Tıraş Sistemi

Akıllı şarj sistemi aşırı şarj korumalı tasarıma sahiptir.

Enchen Victor elektrikli tıraş makinesi , maksimum 3W güç kullanımıyla hızlı bir tıraş sağlamak için enerji tüketimini ve dağıtımını kontrol eden ESM (Energy Smart Manager) akıllı tıraş sistemini kullanır.

3D Hareketli Manyetik Başlık 

Manyetik başlık, cilde daha yakın bir tıraş ve daha kolay temizlik sağlar. Sökülüp takılması için özenle tasarlanmış manyetik başlık kullanılması çok kolaydır, uzun süreli kullanımdan sonra bile hasar görme riskini azaltır

Düşük Sesli Çalışma 

Yüksek kalitesi ile maksimum performans sunan tıraş makinesi  düşük ses seviyesi  sayesinde kullanıcılarına minimum gürültü kirliliği  oluşturur.

Tıraşı daha keyifli ve konforlu hale getirir. Bu sayede günün her anında kullanılabilir.

Ultra İnce Kesme Halkası 

Kesici ağ bıçaklar, gelişmiş tıraş performansı ve konforu için bıçaktan cilde temas alanını büyük ölçüde artıran çift halkalı bir tasarıma sahiptir

Yüz şekline mükemmel uyum sağlayan 3D hareketli başlık Tıraş makinesinde, her biri normal çift kafalı tıraş makinelerinden 1/3 daha büyük bir tıraş alanı sağlayan üç yüzer kesme başlığı bulunur . Sakalın ağız, yanaklar ve çene çevresinde tıraş edilmesi böylelikle daha hızlı ve hassastır

Uzun Çalışma Süresi 

90 dakikalık şarj ile yaklaşık 60 dakikalık çalışma sağlar. Kullanıcılar kesintisiz bir deneyim yaşayarak tıraş işlemlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilir.

USB  ile Kolay Şarj 

Tıraş makinesinde bulunan akıllı güç sistemi USB ile kolay bir şekilde çalışabilir. Düşük pil ve şarj durumu sistemi ayrıca güvenli bir deneyim sunarak tam güç ve normal güç üzerinden hizmet sağlar. Type-C bağlantısı ile hızlı şarj etmektedir.

Ergonomik Tutuş Sunar

Tıraş makinesi şık tasarımı ve tek elle kolay tıraş için ele tam oturan yapısı ile üstün bir deneyim sunar.

Kaliteli bıçakları her kullanımda kendini bileyerek uzun süreli profesyonel etkiler oluşmasını sağlar

Üretim Yeri: Çin

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra
Ürün Özellikleri Açıklama

Başlık Modeli

Döner Başlık

Islak Kullanım

Yok

Kablosuz Kullanım

Var

Renk

Siyah

Şarj Olma Süresi

1.5 Saat

Şarjlı Kullanım Süresi

60 dk

Tamamen Yıkanabilme

Yok