Omo Toz Deterjan Renkli 5,5 Kg

Ürün Kodu: 22002001
₺323,50
Marka: Omo
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Cilt Tipleri

Tüm cilt tipleri için uygundur.


Ürün Özellikleri

Esans:Fresh Enerjik, maceracı, güçlü ve seksi. Okyanusun sonsuzluğunda özgür bir erkek ve onun dalgalar arasındaki duruşu. Güçlü ve maskülen ama aynı zaman da ferahlatıcı. İlk defa bu kokuda ozansu notalar klasik notalar ile birleştirildi. Tepe Notası: Lavanta, Kişniş, Nane, Biberiye, Portakal Çiçeği Kalp Notası: Yasemin, Oakmoss, Sardunya, Sandal Ağacı Dip Notası: Musk, Amber, Sandal Ağacı, Sedir Ağacı


Ürün Kullanımı

Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

Davidoff Cool Water Edt 125 Ml Erkek Parfüm, isminin serinlik ve ferahlık çağrışımını vücudunuza taşır ve kızgın kumlardan serin sulara atlama hissini yaşatır. Taze kokusuyla anında ferahlık ve temizlik hissi veren bu koku, gün boyu teninizde ve giysilerinizde size eşlik eder. İsmi gibi serin bir kokusu olan bu parfümü, yaz ve bahar aylarında ferahlık hissi ile kullanabileceğiniz gibi, kış aylarında da aynı hissi devam ettirmek için seçebilirsiniz.

Bu Koku Sizin İçin Uygun Mu?

Bu koku, ağır parfümler ya da yoğun kokular yerine, sakin, serin, taze ve ferah kokuları tercih edenler için ideal bir seçimdir. Yürüdüğünüzde ardınızda, çevreden de fark edilen taptaze bir koku kalır, ancak baskın, yoğun ve iddialı değil, uyumlu, taze ve zarif bir kokudur. Vücudunuzla bütünleşir, bakımlı ve temiz bir imajı kusursuz şekilde tamamlar.

Okyanusun Gücünden İlham Alan Koku

Güne başlarken ya da gün içinde tazelenmek istediğiniz an kullanabilirsiniz. Boynunuzu hafif bir esinti gibi okşayacak olan Davidoff Cool Water Edt 125 Ml Erkek Parfüm, günlük kullanım için çok uygundur. Günlük giysilerinizin bütünleyicisi olmaya ve imza kokunuz olmaya adaydır.

Okyanusun gücünden ilham alınarak üretilen Davidoff Cool Water, ikonik bir kokudur. Üst notasında nane ve lavanta öne çıkar. Kalp notası da denilen orta notaları yoğun olarak sardunya ve sandal ağacı içerir. Alt nota ise misk ve amberin sıcak akışında süzülür. Turunçgil kokuları ile baharatlı, çiçeksi, odunsu kokuların ahenkle dans ettiği bir parfümdür. Eau de Toilette yani EDT formundaki bu ürün, 125 ml oluşu ile uzun süre kullanım için uygundur.

25 Yıldır Kullanılan İkonik Bir Koku

Günlük kullanım, farklı ortamlar ve aktif ya da sakin bir gün için uygundur.

Sizi ferahlamış, tazelenmiş, neşelenmiş, uyanmış ve serinlemiş hissettirir.

Temiz ve bakımlı imajınızın bütünleyicisi olur.

Gün boyu teninizde kalır ve bu kokuyla geçirdiğiniz her an teninizle bütünleşerek farklı notalarını ortaya çıkarır.

25 yıldır erkeklere yoğun bir tazelik hissi yaşatan parfüm, ikonikleşmiş bir kokudur.

Sık kullanıma ve birçok ortama uygun olması ile kullanıcının imza kokusu olmaya adaydır.

Stilinizi Davidoff Cool Water ile Tamamlayabilirsiniz

Davidoff Cool Water, temiz bir tene ya da giysilere sıkarak istenilen sıklıkta kullanılabilir. Duştan sonra tertemiz ve tazelenmiş teninizi bu parfümle tamamlayabilir ya da gün içinde tazelik ve ferahlık hissine ihtiyaç duyduğunuzda kullanarak bu hisse kavuşabilirsiniz. Giysilerinizi çıkarıp asarken, kokunun hala giysilerinizde olduğunu hissedebilirsiniz. Teninizdeki kalıcılığı ile de farklı notalarındaki kokuların değişimi ve ahengi ile sizi mest eder. İlk sıktığınızda nane ve lavanta üzerinde yoğunlaşan üst notaları duyabilir, kısa süre sonra orta notalar olan sardunya ve sandal ağacı ile parfümün karakterini duyumsayabilirsiniz. Son olarak, kullanımınızdan bir süre sonra teninizde yoğunlaşan misk ve amber size günün kalanında eşlik eder.

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra