%8İNDİRİM

Kiwi Garden Bahçe Sulama Tabancası Seti

Ürün Kodu: 26031149
₺139,00
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Zwilling King (Pul) Çatal Bıçak Takımı 113 Parça

Hafif kavisli tasarım ve hafif yukarı doğru kemerli kulplar uyumlu bir tasarım oluşturur. 113 parçalı çatal bıçak takımı, 12 kişiye kadar olan masalar için idealdir.

18/10 paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kenarın imalatında kullanılan yüksek kaliteli çelik nedeniyle tek istisna bıçaktır. Bıçaklar yekpare gövdelidir ve yüksek kaliteli bıçak çeliğinden dövülmüş, daha sonra optimum, uzun ömürlü bir kenar sağlamak için su verilmiş ve sertleştirilmiştir.

Bu 113 parçalı eksiksiz çatal bıçak takımı seti aşağıdaki parçalardan oluşur:

12 yemek kaşığı

12 adet masa çatalı

12 adet sofra bıçağı

12 kahve kaşığı

12 adet tatlı çatalı

12 adet balık çatalı

12 adet balık bıçağı

12 mocha kaşığı

12 adet meyve bıçağı

1 kek küreği

1 çorba kaşığı

2 salata kaşığı

1 adet salata veya servis çatalı

Parlak cilalı 18/10 paslanmaz çelik

Monoblok özel alaşımlı bıçaklar

Daha fazla direnç ve dayanıklılık için kalıplarda yapılmış çatal bıçak takımı

Bulaşık makinesinde yıkanabilir

113 parçadan oluşan komple kompozisyon

12 kişiye kadar ideal

Zarif siyah karton Zwilling evrak çantasında sunulur

Bakım:

Çatal bıçak takımının kullanımdan hemen sonra temizlenmesi en uygunudur. Bu mümkün değilse mevcut yemek artıklarının akan su ile temizlenmesi tavsiye edilir. Çatal bıçak parçalarını ıslak veya ıslak bırakmayın. Yüzeye zarar verebileceğinden aşındırıcı temizlik maddeleri kullanmaktan kaçının. Çatal bıçak takımınızın üzerinde bazı durumlarda pas izleri fark ederseniz, bu, paslanmaya karşı dayanıklı olmayan diğer ürünlerden aktarılmış "pas filmi" olarak adlandırılan bir tabaka olabilir. Bu lekelerin çıkarılması beyaz sirke kullanımıyla veya temizlikle kolaydır.

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra