Roborock Q Revo Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge Beyaz

Ürün Kodu: 26046998001
₺29.999,00
Marka: Roborock
A101 Ekstra'ya Özel

Zwilling Essence Tencere Seti 5 Parça

Sos hazırlamak ve küçük miktarlardaki yemekleri ısıtmak için ideal olacak kapaklı 4 tencere ve bir tencereden oluşan Essence serisinden bir Zwilling tencere seti.

Essence serisi tencereler, alüminyum çekirdekli çok katmanlı SIGMA Classic taban ile karakterize edilir. Bu kullanım, elde edilen ısının hızla emilmesine ve eşit şekilde dağıtılmasına olanak tanır, böylece mükemmel pişirme koşulları ve pişirme sırasında daha düşük enerji tüketimi garanti edilir.

Tencereler , korozyona ve gıda asitlerine dayanıklı, yüksek kaliteli 18/10 paslanmaz çelikten yapılmıştır.Ayrıca ergonomik kulplar tencerelerin rahat kullanımına ve taşınmasına olanak sağlar. Tencerelerin kenarlarına mükemmel şekilde oturan cam kapaklar, pişirme sürecini kolayca kontrol etmenize olanak tanır. 

Essence koleksiyonundaki tencerelerin ek bir özelliği de tencerenin içindeki bir ölçektir; bu,yemek hazırlarken malzemelerin doğru şekilde ölçülmesini kesinlikle kolaylaştıracaktır.

Tencereler indüksiyonlu ocaklar dahil her tür ocakta kullanılabilir

Bulaşık makinesinde yıkanabilir

180°C'ye kadar olan fırınlarda (250°C'ye kadar kapaksız) kullanılabilir

Dahili ölçüm kabı, malzemelerin ölçülmesini kolaylaştırır

SIGMA Classic çok katmanlı alt kısım

Taşma bileziği içeriğin dökülmesini kolaylaştırır

Set şunları içerir:

Tencere + kapak Ø16 cm, kapasite 2 L

Tencere + kapak Ø20 cm, kapasite 3 L

Tencere + kapak Ø20 cm, kapasite 3,5 L

Tencere + kapak Ø24 cm, kapasite 6 L

Tencere Ø16 cm, kapasite 1,5 L

Üretim Yeri: Fransa

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra