Apple iPhone 15 Pro 1 TB Cep Telefonu Natural

Ürün Kodu: 26047211003
₺88.999,00
Marka: Apple
A101 Ekstra'ya Özel

WMF Perfect 79263699 Düdüklü Tencere 6,5 L

İçerik: 1x düdüklü tencere, sepet aparatsız (hacim 6,5l, Ø 22 cm, yükseklik 18,5 cm), kapaklı ve contalı

Sızdırmazlık halkası ve çıkarılabilir kapak sapı bulaşık makinesinde yıkanmaz. 

Tüm ocak türlerinde kullanılabilir: İndüksiyonlu ocak, gazlı ocak, elektrikli ocak, cam seramik ocak

Zemin yapısı ısının eşit şekilde tutulmasını sağlar

TÜV tarafından test edilmiş güvenlik: Otomatik buharlaşma ve artık basınç koruması. 2 kademeli pişirme regülatörü sayesinde kullanımı kolaydır. Kolay temizlik için çıkarılabilir kapak sapı

WMF'nin diğer tüm düdüklü tencereleri gibi Cromargan'dan yapılmıştır ve bu nedenle paslanmaya karşı dayanıklı, temizlenmesi kolay ve tahrip edilemez. 

Cromargan paslanmaz çelik 18/10, cilalı

Taban yapısı: TransTherm tam ocak tabanı

Kolay kullanım için büyük pişirme sinyali

İki pişirme seviyesi: 110 °C, 117

Dahili ölçeklendirme: Hassas dolum için

İşaretleme yardımı ve otomatik kaynatma fonksiyonu

Denenmiş ve test edilmiş WMF teknolojisi 

Bir düdüklü tencere yüksek sıcaklıklarda yemek pişirir, çünkü yüksek hava basıncında su yalnızca 100°C'nin üzerindeki sıcaklıklarda kaynamaya başlar. Basıncın oluşmasını sağlamak için basınç kabı bir bayonet kilit ve bağlantı yardımı ile kilitlenir. Kapaktaki sızdırmazlık halkası ve saptaki kilitleme cihazı hava geçirmez bir sızdırmazlık sağlar. Isıtma aşamasında, vana duyulur şekilde kapanana kadar otomatik kaynatma fonksiyonu aracılığıyla tencereden hava çıkar. Artık basınç artabilir ve pişirme sinyali artabilir.

Kolay Tıklamalı Sap

Tüm WMF basınçlı kaplarda, teknoloji kompakt bir şekilde sapın içine yerleştirilmiştir: açma, kapatma ve buharda pişirme için pişirme sürgüsüne sahip merkezi bir kontrol elemanı. Çıkarılabilir kapak sapı, tek elle basit ve karmaşık olmayan bir temizlik sağlar. Isı seviyesi kontrolü kolay kullanım sağlar.

İki pişirme seviyesi

Pişirme işleminin izlenmesi için “kontrol istasyonu”. Tencerede basınç oluştuğunda pişirme sinyali artar. İki pişirme seviyesi: İlk halkada 110 °C, ikinci halkada 117 °C. Gerekli halkaya ulaşıldığında sobanın enerji beslemesi tekrar açılır ve pişirme süresi başlar. Tencere ancak pişirme sinyali saptan tamamen kaybolduğunda açılabilir.

TransTherm tam ocak tabanı

WMF TransTherm tam ocak tabanı, etrafı krom çelik bir kapsülle çevrelenmiş güçlü bir alüminyum çekirdekten oluşur. Kapsül için kullanılan krom çelik manyetik olduğundan taban her tür sobaya (indüksiyon dahil) uygundur. Zemin bombeli, yani içe doğru hafif bir eğimi var. Tencere ısıtıldığında taban genişler ve tencere ocak üzerine düz bir şekilde oturur. Bu, sağlam bir duruş ve optimum ısı iletimi sağlar.

İşaretleme yardımı ve otomatik kaynatma fonksiyonu

Kapak ve tencere sapı üzerindeki işaretleme yardımı, doğru yerleştirmeye ve güvenli kapatmaya yardımcı olur. Maksimum güçte kaynatma işleminden sonra otomatik kaynatma işlevi, pişirmeye devam etmek için pişirme bölgesini otomatik olarak önceden ayarlanmış daha düşük bir seviyeye düşürür. Isındığında hava dışarı çıkar. Emniyet valfi kapanır kapanmaz tencerede basınç oluşabilir.

Çok yönlü kullanım

Basınçlı pişirmenin faydaları yalnızca geleneksel pişirme yöntemleri için geçerli değildir. Düdüklü tencere, dondurulmuş yiyecekler hazırlayabilir (dondurucudan doğrudan tencereye konulabilir), bütün yiyecekleri hazırlayabilir (tahıllar ve baklagillerin artık ıslatılmasına gerek yoktur), sebzeleri/et ve meyveleri konserve edebilir, az miktarda meyvenin suyunu çıkarabilir, sterilize edebilir. biberonlar ve konserve kavanozları ve eklerle pişirme (kızartma, patates, sebze).

Kullanım Talimatları

Düdüklü tencereyi ilk kez kullanmadan önce, kullanım talimatlarındaki talimatları öğrenmelisiniz. Doldurma miktarlarına ilişkin talimatlara mutlaka uyun. Tüm WMF basınçlı kaplar, kolay dozajlama için dahili ölçeklendirmeye sahiptir. Gerekli pişirme seviyesine ulaşıldığında enerji beslemesini azaltın. Sızdırmazlık halkasını düzenli olarak aşınma açısından kontrol edin ve her iki yılda bir değiştirin.

Temizleme talimatları

WMF, konu temizlik olduğunda soruna benzersiz bir çözüm sunar. Tüm teknoloji kompakt bir şekilde elinizin altında. Valf ve pişirme sinyali lastik contalarla korunur ve kaçan buhar nedeniyle kirlenmez veya işlevleri bozulmaz. Temizlemek için kolun tamamını çıkarın ve akan su altında durulayın. Hiçbir vananın sökülmesine, zahmetli bir şekilde sökülmesine ve temizlenmesine gerek yoktur.

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra