Duracell Simply AAA İnce Kalem Pil 6'lı

Ürün Kodu: 25003237
₺124,95
Marka: Duracell
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

WMF Fusiontec Functional Tencere Seti 4 Parça Siyah

Olağanüstü bir pişirme deneyimi için en üst teknolojiye sahip WMF FUSIONTEC malzemesi. WMF FUSIONTEC, ayrılmaz bir malzeme oluşturmak üzere doğal minerallerle birleştirilen özel bir demir çelik çekirdektir. Bu yüksek teknoloji ürünü malzeme, yaşam boyu mutlak en yüksek performans için geliştirildi.

Son derece dayanıklı yüzey

WMF FUSIONTEC tavalar daha uzun süre yepyeni görünür. Süper pürüzsüz yüzey özellikle serttir ve kesilmelere ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Bu yüksek teknoloji ürünü tabak bulaşık makinesinde yıkanabilir ve temizlenmesi kolaydır.

Mükemmel pişirme özellikleri

İster lezzetli bir güveç, ister rosto biftek hazırlayın; WMF FUSIONTEC, karmaşık yemeklerin bile başarılı olmasını sağlayan yüksek teknoloji ürünü bir malzemedir. Mükemmel ısı iletimi ve dağıtımı olağanüstü pişirme performansı sağlar.Şeffaf cam kapak, yemeğinizi pişerken gözünüzün önünde tutmanıza olanak tanır.

Kullanım: İndüksiyon dahil her türlü ocak için uygundur.

Son derece dayanıklı yüzey; korozyona karşı dayanıklı, kullanımı son derece kolay.

Temizleme: bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Paketin içeriği

1x kapaklı alçak tencere Ø 20 cm (2,4 L),

2x kapaklı uzun tencere Ø 20 cm (3,7 L), Ø 24 cm (6,4 L),

1x kapaklı tencere Ø 16 cm (1,3 L)

 

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra