Orcamp Pratik Kulp Maşa 12.5x2.5 Cm

Ürün Kodu: 26025041
₺99,00
A101 Ekstra'ya Özel

WMF 79483999 Perfect Plus Düdüklü Tencere 6,5 L

Hızlı pişirme süreleri

Zamandan tasarruf sağlayan düdüklü tenceremiz, %70'e kadar daha hızlı pişirme süreleriyle lezzetli sonuçlar üretir.

Sağlıklı basınçlı pişirme

Düdüklü tencerelerimiz her gün daha sağlıklı yemekler sunarak C vitaminini 1,7 kata kadar korur.

3'ü 1 arada tencere

Her gün tüm pişirme ihtiyaçlarınızı karşılayacak, klasik tencere, buharlı pişirici ve düdüklü tencere olarak hizmet veren, hepsi bir arada olağanüstü üç işlevli tencereyi keşfedin.

Pişirme göstergesi

Pişirme göstergesi, iki çok yönlü pişirme seviyesiyle pişirme sürecini kolayca izlemenizi sağlar: biri yumuşak sebzeler, balık ve kümes hayvanları için, diğeri ise sert etler, patatesler ve güveçler için.

Kolay temizlik

Hijyenik boşluksuz bağlantı ve zahmetsiz temizlik için tek tıklamayla çıkarılabilir sap sayesinde düdüklü tencerenin tüm avantajlarından hiçbir zorluk yaşamadan yararlanın.

Yedi seviyeli güvenlik sistemi

Yedi seviyeli güvenlik sistemi, kontrollü buhar tahliyesi, güvenli açma için basınç algılama, pişirme sırasında kilitleme sistemi ve daha fazlasıyla tam bir gönül rahatlığı sağlar.

Kolay açılır tasarım

Düdüklü tencere kapağı, daha fazla güvenlik ve konfor için basıncın kademeli olarak serbest bırakılmasını sağlarken açma ve kapamayı zahmetsiz hale getiren yan kaydırıcılarla tam bir kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Cromargan

Sağlam, şık Cromargan'dan üretilmiştir: olağanüstü dayanıklılık ve hijyen için 18/10 paslanmaz çelik, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Kolay ölçüm

Tencerenin iç kısmındaki entegre ölçüm işaretleri, hassas ölçümleri zahmetsiz hale getirir.

TransTherm evrensel taban

TransTherm evrensel taban, optimum ısı dağılımı ve tutma özelliği sayesinde pişirme sırasında enerji tasarrufu sağlar.

İndüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumludur.

Enerji tasarruflu tencere

Düdüklü tenceremiz, geleneksel güveçte pişirmeye kıyasla %50'ye kadar daha fazla enerjitasarrufu sağlayan enerji tasarruflu bir pişirme çözümü sunar. 

 



 

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra