New Well Dudak Dolgunlaştırıcı Etkili Lip Gloss Pembe

Ürün Kodu: 24005190
₺59,50
Marka: New Well
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Tefal L7629453 Tencere Tava Seti 3 Parça

Ingenio Daily Chef kızartma tavası seti çok amaçlıdır ve depolama alanından tasarruf sağlar. Set bir kızartma tavası, iki tencere ve çıkarılabilir bir sap içerir. Ingenio Daily Chef ile günlük yemek pişirmek kolaydır.

Tefal Ingenio ürünlerinin özel bir özelliği, tek tıklamayla bir tavadan diğerine değiştirilebilen çıkarılabilir saptır. Bu sayede Ingenio pişirme ve kızartma tavaları çok yönlü kullanıma uygundur: ocakta pişirin, fırına aktarın, servis yapın; buzdolabında kalan yiyecekleri aynı tavaya koyabilirsiniz. Çıkarılabilir sap sayesinde Ingenio pişirme ve kızartma tavaları istiflenebilir, böylece %50'ye kadar daha az yer kaplar ve mutfak dolaplarına kolayca sığar. Set aynı zamanda bir karavan, tekne veya yazlık ev için de mükemmeldir. Çıkarılabilir sap, 10 kg'a kadar yükü kaldırabilir ve tek tıklamayla kolayca takılıp çıkarılabilir.


Son derece dayanıklı yapışmaz titanyum kaplama, Tefal'in standart kaplamasına kıyasla 2 kata kadar daha uzun süre dayanır. Yapışmaz kaplama sayesinde yiyecekler pişirme sırasında yapışmaz ve tava temizliği kolaydır. Yapışmaz kaplama %100 güvenlidir ve PFOA, kurşun veya kadmiyum* içermez. Tefal'in akıllı Thermo-Signal™ ısı sensörü, sıcaklık 180°C civarında pişirmeye başlamak için mükemmel olduğunda renk değiştirir. Tefal'in Thermo-Fusion™ tabanı ise ısının tavanın tüm yüzeyine hızlı ve mükemmel şekilde dağıtılmasını sağlar. Bu, yiyeceğin her zaman mükemmel pişirme yüzeyini, dokusunu, rengini ve tadını garanti eder. İndüksiyon dahil tüm ocaklara uygundur.

Üretim Yeri: Fransa

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra