Pierre Cardin Kadın Kol Saati Metal

Ürün Kodu: 26044362001
₺599,00
Renk:
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos Bardak 0,89 L Gri

Sıkıca kapattıktan sonra, çift duvarlı vakum yalıtımı, içeceğinizi 12 saat boyunca tamamen sızdırmaz ve soğuk, 48 saat boyunca ise buzlu tutacaktır.

Arabanızın, bisikletinizin hatta koşu bandınız bardaklığına rahatça sığar.

Katlanabilir tutacağı, termosunuzu hızlı bir şekilde kavrayıp yola koyulmanızı sağlar.

Hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olmak için, IceFlow™ Termoslar, kolayca temizlenecek şekilde tasarlanmıştır. Bu paslanmaz çelik termosun her parçası bulaşık makinesinde yıkanabilir.

18/8 Paslanmaz çelik, BPA'SIZ

Çift duvar vakumlu yalıtım

Sızdırmaz, çevir – aç pipet

Taşımayı kolaylaştıran tutacak

Araba ve bisiklet bardaklığıyla uyumlu

Bulaşık makinesinda yıkanabilir

Kapasite: 0,89 L

Boyutlar: 24,8 x 10,4 x 9 cm

Ağırlık: 600 g

Üretim Yeri: Çin

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra