Barbie B-7750 Kırtasiye Seti

Ürün Kodu: 26041457
₺45,90
A101 Ekstra'ya Özel

Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos 1 L Beyaz

Model:10-08266-060

Termos, iki çelik duvar arasında, içecekleri 24 saate kadar sıcak veya soğuk tutan vakum yalıtımına sahiptir.5 güne kadar buz küpleri ile içilir.

Akışlı mantar, içeceklerin dökülmesini kolaylaştırır (sadece hafifçe gevşetin ve bardağı doldurmak için termosu eğin) ve gereksiz soğumaya karşı korur.

Termos %100 sıkıdır,korkmadan yatay olarak hareket ettirebilirsiniz.

Katlanabilir tutamak, taşırken ve dökerken sabit, güvenli bir tutuş sağlar.

Geniş giriş, dökmeyi kolaylaştırır ve termosun içini iyice yıkamanıza olanak tanır.

Dayanıklı ve hijyenik 18/8 paslanmaz çelikten yapılmıştır , doğal olarak BPA içermez.

Bulaşık makinesinde yıkanabilir**

** Bu amaca yönelik ürünlerin bulaşık makinesinde yıkanması görsel özelliklerinin elde yıkamaya göre daha çabuk bozulmasına neden olabilir. Ürününüzün görünümünü daha uzun süre koruması sizin için önemliyse üretici firma hassas bir sünger ile elde yıkamayı tavsiye etmektedir

Belirtilen sıcaklık koruma parametreleri, belirtilen süre boyunca açılmamış dolu bir kabı ifade eder. Kabın açılması ve kısmen boşaltılması, başlangıç ??sıcaklığında daha hızlı bir kayıpla ilişkilendirilir. Sıcaklık tutma süresini uzatmak için, önce kabın sıcak suyla doldurulması ve beş dakika sıkıca kapalı bırakılması, ardından boşaltılması ve hedef içecek veya yiyecekle doldurulması ve sıkıca kapatılması önerilir. Soğuk veya soğuk ürün saklanacaksa, soğuk su kullanın.

Üretim Yeri: Çin

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra