Domestos Çamaşır Suyu Ultra Kar Beyazı 750 ml

Ürün Kodu: 22000422
₺45,90
Marka: Domestos
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Stanley Go Everyday Termos Bardak 290 ml Turkuaz

Model: 10-10292-065

Sıcak Tutma Süresi: 1,5 saat

Soğuk Tutma Süresi: 5 saat 

Soğuk Tutma Süresi Buzlu: 20 saat 

Sıcak, soğuk her türlü içeceğiniz için mükemmel boyuttaki bu bardak termos ile her gününüz artık çok daha rahat. Çift duvarlı yalıtım ile  ahveniz, çayınız istediğiniz ısıda kalır.

Tritan™ kapak ile içimi de çok kolay. Paslanmaz çelik yapısıyla, aşınmaya ve hava koşullarına dayanıklıdır. Sıçramaya karşı güvenlidir.

Çift duvar yalıtımlı yapısı ile içeceklerinizin uzun süre sıcak ya da soğuk kalmasına (1,5 saat sıcak, 5 saat soğuk) yardımcı olur.

RAHAT İÇİM

Aç iç – bas kapa Tritan kapak ile içecekleriniz daha uzun süre korunur ve çok daha rahat bir içim sağlar. Tritan kapak ile bir damla bile dökülmez. Dolu olarak çanta içerisinde taşınmaz. Sızdırmaz yapıda değildir.

DAYANIKLI VE GÜVENLİ

Bu bardaklar 18/8 yüksek kalite, gıdada kullanıma uygun paslanmaz çelikten, hafif, çizilmelere dayanıklı, pas yapmayan, BPA'sız malzemelerden üretilmiştir.

KOLAY TEMİZLENİR

Kolay temizleyebilmeniz için, bulaşık makinesinin üst rafına yerleştirebilirsiniz.

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra