Hiking A41 128 GB 4 GB RAM Cep Telefonu Altın Rengi

Ürün Kodu: 26034236001
₺3.999,00
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Pafu Sunsoe İroko Ağacı Yer Döşemesi 30x30 cm 10 Adet

Modern ve şık görünüme sahip çevre dostu doğal ahşap yer döşemesi. Zemin döşemesinin yanında estetik görünümü ile ortamın dekorasyonunu değiştirir.

Termowood işlemi görmüş 1.sınıf İROKO ağacı ile uzun yıllar bakım gerektirmeden kullanılabilir.

Ürünü kullanırken ekstra bakım yapmanıza gerek yoktur.
Yüksek yoğunluklu polietilen dayanıklı klips sistemi ile kolay kurulduğu gibi kolay da sökülebilir, olası bir mekân değiştirmeniz durumunda kolayca yeni yerinize taşımanıza imkân sağlar. (İster yazlıkta ister evinizde kolaylıkla kullanabilirsiniz.)

Kaliteli ahşap yer döşeme karo deckleri İroko ağacı gibi dayanıklı ağaçlardan üretilir. Bu ağaçlar; suya çok dayanıklıdır, kolayca esneme yapmazlar, çok sıkı yapıları vardır ve güneşe karşı dayanıklıdırlar.

Yüksek yoğunluklu polietilen plastik üzerine paslanmaz çelik vidalar ile monte edilen karo decklerin özel plastiği, alternatiflerine göre daha kalındır ıslak zeminlerde ahşabın altında su birikimini engeller.

Gerçek İroko ağacından üretildiği için su emme, şişme, renk solması, çatlama, parçalanma, kıymıklanma, yosun tutma ve çürüme bu ürünlerde yaşanmaz.

Suya dayanıklı olmasının yanı sıra iç ve dış mekanlarda her türlü iklim koşullarında bakım gerektirmeden uzun yıllarca kullanabileceğiniz korozyon dayanımı yüksek ürünlerdir.

Kurtlanma ve böceklenme yaşanmaz.

Darbeye ve ateşe dayanıklıdır. (Ateşe dayanıklı olmasından dolayı kamp alanlarında, bahçenizde ve terasınızda kolaylıkla kullanabilirsiniz.)

Kaymaz ve antibakteriyel özelliğe sahiptir. (Kaymaz yapısından dolayı havuz kenarlarında, spa merkezleri ve banyo, balkonlarda tercih edilir.)

Köşe kenar ya da girinti çıkıntılı alanlar için kolayca keserek alanınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Ürünün kurulumu için ek bir hizmet almanıza gerek yoktur kolaylıkla kurabilirsiniz.

Ürün ekstra bir bakım gerektirmemektedir. Uzun yıllar kullanıma uygundur. Ürünü su ve fırça ile yıkayabilirsiniz, silebilirsiniz veya süpürge tutabilirsiniz.

Gerçek İroko ağacından üretilen yer döşemesi karo decklerlerin kullanım alanları nelerdir?

Havuz Kenarı,

Teras ve Balkonlarda,

Bahçe ve Peyzaj Alanlarında,

Sauna ve Spalarda,

Kafe ve Restoranlarda,

Yazlık Evlerde,

Yaz-Kış Bahçelerinde,

Yürüme Yollarında,

Otel ve Butik Otellerde,

Ev içi Banyo, Balkon, Teras kullanımında,

Ev ve otellerin banyo, duş zeminlerinde estetik görünümü desteklemek ve daha sıcak bir ortam oluşturmak için tercih edilir,

Karavan ve Teknelerde kullanılabilir,

İskele zeminleri, güneşlenme terasları ve çocuk bahçelerinde gibi geniş bir kullanım alanı mevcuttur.

1 Karo Deck’in üzerinde 5 dilim mevcuttur.

Karo Deck Ürünün Boyutları:

Boy x Genişlik: 30x30 cm

Kalınlık: 3,2 cm

10 adet ürünü birleştirince toplam metrekaresi: 0,090 m2

Ürünün Paket İçeriği:

10 Adet- Gerçek İroko Ağacından Karo Deck (30x30 Cm)

2 yıl garantili

Üretim Yeri: Türkiye

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra