Nike Air Max CW4554-100 Unisex Spor Ayakkabı Beyaz

Ürün Kodu: 26031664004
₺1.999,00
Marka: Nike
A101 Ekstra'ya Özel

Kochler Sayaçlı Ab Roller Dijital Ekranlı Dirsek Destekli Mekik Aleti

Dijital Ekranlı Çek Bırak - Dirsek Destekli Mekik Aleti - Karın Egzersiz Aleti

Ab rollerı dijitalleştirdik. Dirsek destekli ab roller çek bırak egzersiz aleti ile fazlalıklara veda etme vakti geldi.Ab roller yalnızca ileri değil, aynı zamanda geri de sürülebiliyor

Geniş Ön ve Arka Tekerlekler

Bu egzersiz silindiri, daha geniş ön ve arka tekerlekleriyle pürüzsüz bir hareket ve kontrol sağlar, her kas grubunu çalıştırır ve özellikle yeni başlayanlar için güvenli bir denge sunar.

Kaymaz ve Dayanıklı Tasarım

Kaymaz ve dayanıklı tasarıma sahip ab roller, çevre dostu plastikten yapılmış, zeminde iz bırakmaz ve uzun süreli kullanım sağlar.

Karın ve Bel Kaslarını Güçlendirin

Karın kaslarınızı ve bel kaslarınızı güçlendirin ve geliştirin.Üçgen yapısı, genişletilmiş çift tekerlekleri ve otomatik geri tepme özelliğiyle egzersiz tekerleğimiz farklı kas gruplarının çalışmasını sağlar, böylece egzersiz daha etkili olur.

Ayarlanabilir Egzersiz Aleti

???????Ab roller, ayarlanabilir dirsek destekleriyle farklı vücut tiplerine uyum sağlar.

2'si 1 Arada Fitness Ekipmanları

???????U şeklinde ve düz kavrama ile tasarlanan egzersiz aleti, yeni başlayanlardan uzman sporculara kadar geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden çok yönlü bir fitness aletidir. Otomatik tasarıma sahip karın mekik aleti, yüksek antrenman gücü sunarak karın, kalça ve sırt kaslarınızın güçlenmesine ve şekillendirilmesine yardımcı olur ve hız kazandırır.

Kolay Montaj ve Düşük Gürültü

???????Egzersiz tekerleğinin montajı ve sökülmesi kolaydır. Hareket halindeyken yapılan egzersizler için uygundur ve istenilen her egzersiz için kullanılabilir. Birden fazla birinci sınıf ve gürültüsüz malzeme katmanıyla hazırlanmış temel egzersiz aleti, kaymaz desen tasarımıyla güvenlik, konfor, dayanıklılık ve sessiz çalışma sağlar.

Bu dijital ekranlı çek bırak mekik aleti, karın ve bel kaslarını güçlendirmek isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Hem evde hem de spor salonunda kullanım için uygundur ve her seviyedeki kullanıcıya hitap eder. 

2 yıl garantili

Üretim Yeri: Çin

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra