Pavillo Dome İki Kişilik Kamp Çadırı

Ürün Kodu: 26015963
₺649,00
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Fissler Protect Alux Premium Tava 24 Cm

Eşit ve hızlı ısı dağılımı için özel CookStar tabanına ve yanmayı önleyen Koruma-plus kızartma yüzeyine sahip, kapaksız, yüksek kaliteli bir tava. Tava, indüksiyon dahil her türlü ısıtmada kullanılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

2 L

Kullanım: Gaz, elektrik, cam seramik, indüksiyon

Protector-plus iç yüzeyi yiyeceklerin yapışmasını önler. Çok sert ve dayanıklıdır, temizlenmesi ve yıkanması çok kolaydır.

Özel CookStar tabanı, ısının tüm yüzeye hızlı ve eşit şekilde dağıtılmasını sağlar ve enerji tasarrufu sağlar.

Yağ ve diğer sıvıların kolay ölçümü için iç kenarda ölçüm kabı bulunmaktadır.

Tavayı asmak için delikli ve güvenlik çıkıntılı sap ısınmaz ve kolay kullanım sağlar.

Pratik kenar, sıvı içerikleri dökerken dökülmeyi önler.

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra