New Balance MR530CK Unisex Ayakkabı Gri

Ürün Kodu: 26047942005
₺3.999,00
Marka: New Balance
A101 Ekstra'ya Özel

Fissler Maxeo Classic Tava 20 Cm

Birinci sınıf bir yapışmaz etkidir. Yenilikçi, dayanıklı kaplama, Levital kızartma tavasında pişirmeyi çok kolay ve verimli hale getirir. Büyük bir avantaj, çok az yağla veya hiç yağ kullanmadan başlayabilmenizdir, bu da hemen pişirmeyi ve kızartmayı çok daha sağlıklı hale getirir.

Levital Comfort tavalar, Fissler'in iyi bilinen Cookstar tabanı ile donatılmıştır. Bu kalın, dövme taban, yüksek kaliteli 18/10 paslanmaz çelikten yapılmıştır. Alt kısım optimum ısı iletimi sağlar ve ısıyı uzun süre muhafaza eder. Bu şekilde, kızartma tavası mükemmel bir pişirme sonucu için hızlı ve eşit şekilde ısınır.

Cookstar tabanı, Levital kızartma tavasını indüksiyon dahil her türlü ısı kaynağına uygun hale getirir. Yüksek duvarlar pişirmeyi kolaylaştırır ve geniş alt yüzey, pişirme ve kızartma için bolca alan sunar. Bu şekilde kızartma tavasını en iyi şekilde kullanabilirsiniz!

Süspansiyon gözlü yeni, ergonomik tutamak, güvenli ve sağlam bir tutuş sağlar. Eliptik şekil, sapı hem büyük hem de küçük eller için rahat hale getirir. Alttaki gömme tutamak, tavayı yatırmayı kolaylaştırır. Tencerenin iç kısmındaki derecelendirme de kullanışlıdır. Ayrıca tavalar %100 PFOA ve PFOS içermez.

Levital tavaların özel kaplaması sayesinde temizlenmesi çok kolaydır. Tavalar bulaşık makinesinde yıkanabilir, ancak kızartma tavanızı mümkün olduğunca uzun süre güzel tutmak için bunu elle yapmanızı öneririz. Bu kızartma tavası 20 cm'lik bir büyüklüğe sahiptir.

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra