Premiata LUCY-1008 Erkek Ayakkabı Siyah Gri

Ürün Kodu: 26046686003
₺7.499,00
Marka: Premiata
A101 Ekstra'ya Özel

Ürün Özellikleri :

Genişlik: 262 cm
Yükseklik: 85 cm
Derinlik: 186 cm
Oturum Yüksekliği: 42 cm
Oturum Derinliği: 70 cm
Renk: Mavi

Ürün Açıklaması:

Üründe silinebilir dokuma ithal kumaş kullanılmaktadır. Ürünümüzün kasa kısmı metal & yonga levha dan üretilmiş mukavemeti artırılmıştır. Ürünün oturum ve sırt kısımları yay içermeyip, 52 DNS Granür Sünger kullanılmaktadır. Yatak olarak kullanılabilme özelliğine sahiptir. Yüksek ayakları sayesinde ürün altını temizleyebilme kolaylığı sağlar. Ürünlerimizin kalite kontrolü uzman personelimiz tarafından yapıldıktan sonra sevk edilmektedir. Anti kansorejen ve anti bakteriyel malzeme kullanılmıştır. Üründe 7 adet kırlent bulunmaktadır. Sırt bölümünde Çelik konstrüksyon kullanılmıştır. Kırlentlerde kar tanesi elyaf kırpık sünger kullanılmıştır. Yastık kılıfları fermuarlı olup yıkanabilme özelliğine sahiptir. Sırt metali 1mm profil den imal edilmiştir. . Çevre ve çocuk sağlığına uygun malzemeler ile üretilmiştir.Anti kanserojen ve anti bakteriyel malzeme kullanılmıştır.Çevre ve çocuk sağlığına uygun malzemeler ile üretilmiştir.

Ürünümüz 2 yıl garantilidir. Ürünlerimiz demonte şekilde gönderilmektedir. Kurulum müşteriye aittir.

Montaj şeması ve ekipman görseli sizlere sorunsuz bir kurulum desteği sağlayacaktır. Montaj kutunuzun içerisinde her türlü bağlantı aparatınız ve kurulum şemanız bulunmaktadır.

Ürünler kargodan teslim alınırken mutlaka kontrol edilmelidir. Hasarlı ürünler teslim alınmamalı ve kargo görevlisine hasar tespit tutanağı hazırlatılmalıdır

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra