Ritm Bambulu Oda Kokusu Yasemin 50 ml

Ürün Kodu: 24002499
₺39,90
Marka: Ritm
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Ballarini Bologna Granitium Kızartma Tavası 24 cm

Ballarini'nin Bologna Granitium koleksiyonundan 24 cm çapındaki kızartma tavası, sağlam işçiliği ve özgün İtalyan tasarımıyla öne çıkıyor.

Tavanın yüzeyi mineral parçacıklarla güçlendirilmiş yapışmaz granit kaplama ile kaplanmıştır. Bu kaplama, çizilmelere ve aşınmaya karşı yüksek direnç ile karakterize edilir. Aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzına önem veren insanlar için önemli olan tamamen yağsız kızartmaya da olanak tanır.

Alt kısım yüksek kaliteli alüminyumdan ve 3,5 mm kalınlığında paslanmaz çelikten yapılmıştır, bu da mükemmel ısı dağılımı ve enerji verimliliği sağlar. Bologna kızartma tavası indüksiyonlu ocaklarda ve diğer tüm ısı kaynaklarında kullanım için mükemmeldir.

Plastikten yapılmış ergonomik sap, ısıyı mükemmel şekilde yalıtarak yanma riskini ortadan kaldırır. Kızartma için uygun sıcaklığa ulaşma konusunda bilgi veren bir termopoint ile donatılmıştır . Saptaki nokta kırmızı ise tavanın optimum kızartma sıcaklığına ulaştığı anlamına gelir. Ancak yeşile döndüğünde ve tava soğuduğunda güvenle dokunabilir veya yıkayabilirsiniz.

Bologna tencere seti, günlük kullanımda ekipmanın güvenilirliğini ve bulaşık makinesinde yıkama olanağı sayesinde temiz tutma kolaylığını sağlar

Amaç: Kızartma, yiyecekleri haşlama

Kaplama Türü: Yapışmaz granit

Yapışmaz Kaplama: EVet

Sağlık ve çevre açısından güvenli: PFOA, nikel bileşikleri veya ağır metaller içermez

Sap: Isıtmasız, termipoint ile donatılmış

Bulaşık makinesi temizliği: Evet

Fırın: 120 dereceye kadar

Alt kalınlık: 3,5 mm

Üretim Yeri: Italya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra