Apple iPhone 15 Pro Max 512 GB Cep Telefonu Siyah

Ürün Kodu: 26047201003
₺89.999,00
Marka: Apple
A101 Ekstra'ya Özel

Altis HG100 50 kg Plaka Ağırlıklı Vücut Geliştirme Çalışma İstasyonu

Net Ağırlık: 80 Kg

Toplam 10 parça, 50 Kg plaka ağırlığı

Brüt Ağırlık: 85,5 Kg

HG 100 yerden tasarruf ettiren çok yönlü bir ağırlık çalışma istasyonudur.

Kurulu Ebatları: 120 * 91 * 187 cm

Boya: Elektrostatik toz boya ile fırınlanarak üretildiğinden aşınmaya karşı dayanıklıdır

Kablo: Havacılık sanayisinde kullanılan, 900 kg ağırlık kaldırabilecek, özel çelik kabloları bulunuyor.

Aksesurlar: Lat bar, döner düz bar, ayak bilek kayışı 

Çalışma Tipi: Tek kişilik

HG 100 ile antreman yapmak tek seferde çalışmanızla bile bütün kasalarınızı daha güçlü bir hale getirecektir. Abdomianal crunch, Arm curl , Bench press , Biceps curl, Deltoid raise, chest cable cross, Front shoulder raise, Frontal Lat Row, Outer Thigh Kick, Rear Delt Flies, Side Bend, Lateral Raise,Lat pulldown, Leg curl, Leg extension, Leg Kickback, Pectoral fly, Rear deltoid fly, Triceps Puchdown, Upright row, Stepeper, Vetical Knee raise, Shoulder Prssee, High & low cable crossover, Concentration, Curl, Front, Lat Pulldown, Leg Abduction, Shrugs gibi farklı egsersizleri yapabilirsiniz.

High Pulley / Lat Barı ile beraber Lat barının değişik pozisyonlarda tutarak çeşitli el kaslarını çalıştırabilirsiniz.Çelik dikey bench press kolları bulunmaktadır.

Sırt yastığında ki dolgu malzemesi sayesinde spor yaparken belinizi ve sırtınızı korumuş olursunuz.

Minderli bölümler yüksek yoğunlukta ki malzemeden üretilmiştir. Bu sayede hem dayanıklılık hem de konforu artar. Sırt minderi bel desteği sağlar.

2 yıl garantili

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra