Tiamob Alisa 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Mebran Gardırop

Ürün Kodu: 26038866
₺3.499,00
Marka: Tiamob
A101 Ekstra'ya Özel

WMF Lumero 04-1236-0011 Espresso Makinesi 1400 W

WMF Lumero koleksiyonundaki espresso makinesi stil, performans ve pratikliğin mükemmel birleşimidir. Mat kaplamalı yüksek kaliteli 18/10 Cromargan® paslanmaz çelikten üretilen bu espresso makinesi, zarif, zamansız bir dokunuş ekleyerek her mutfak için mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Entegre yüksek kaliteli süt köpürtme başlığı

Espresso, cappuccino veya Latte Macchiato bardakları için yüksekliği ayarlanabilir altlık

Termoblok sistemi

Su seviyesi göstergeli çıkarılabilir su haznesi

Kullanımı kolay ve kullanışlı

Lumero , bir dakikadan kısa sürede taze, sıcak espresso, cappuccino, latte macchiato, Americano ve diğer lezzetli kahveleri hazırlamaya hazır olan güçlü bir Termoblok ısıtma sistemi ile donatılmıştır.

1400W çıkış gücü ve 15 bar pompa basıncı, öğütülmüş kahve çekirdeklerinin tüm aromasının çıkarılmasını garanti ederek, bir veya iki fincan için tek veya çift kişilik mükemmel espresso sunar.

Ek olarak, Lumero'nun entegre bir süt köpürtücüsü vardır ve bu, birkaç saniye içinde güzel, kremsi köpüklü taze bir espresso veya cappuccino hazırlamanıza olanak tanır. Makinenin iyi düşünülmüş tasarımı, mükemmel krema kalitesi sağlar ve her fincan kahveye profesyonellik katar.

WMF'den Lumero kahve makinesi, yalnızca eşsiz bir tat deneyimi değil, aynı zamanda kahve hazırlama sürecinin keyfidir. Şık tasarımı ve modern özellikleri, onu kaliteye ve stile değer veren her kahve tutkunu için mükemmel bir seçim haline getiriyor.

2 yıl ithalatçı firma garantili

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra