Nike Air Zoom Pegasus 38 BRS DQ8575-100 Erkek Spor Ayakkabı Beyaz

Ürün Kodu: 26031853002
₺2.799,00
Marka: Nike
A101 Ekstra'ya Özel

WMF 04-1646-0011 Dondurma Makinesi

Dondurma almayı unutun, WMF maker ile hazırlayın

Kitchenminis dondurma makinesi, özellikle sıcak günlerde çok işinize yarayacak, bu sayede lezzetli, kremamsı dondurmalar hazırlayabilirsiniz.

Cihazın 3 işlevi vardır: Şerbet, dondurma ve frozen yoğurt hazırlar. Zarif Cromargan ® 18/10 paslanmaz çelik gövdesi sayesinde mutfakta çok güzel görünür. 19,5x17cm'lik kompakt boyutu ve 19,5cm'lik yüksekliği onu pek çok yere sığdıracaktır.

Çıkarılabilir dondurucu kabının kapasitesi 300 ml'dir 

Dondurmanın hazırlanmasında her dakika önemlidir, cihaz geri sayım fonksiyonlu bir LCD ekrana sahiptir.

İlk aşamada boş kap yaklaşık 12 saat dondurucuda saklanmalıdır. Belirtilen süreden sonra kabı cihaza yerleştirin ve 1-30 dakika aralığında uygun çalışma süresini seçin. Şimdi tek yapmanız gereken cihazı açıp dondurma karışımını azar azar dökmek. Belirtilen süre geçtikten sonra cihaz bizi sesli sinyal ile bilgilendirecek ve otomatik olarak kapanacaktır.

Dondurma, dondurucuda kapalı bir kapta saklanabilir.

Geri sayım sayacı işlevi

Paslanmaz çelik Comargan ® ve yüksek kaliteli plastikten yapılmış dondurma kaşığı

Güç: 12 W

Çilekli dondurma için örnek bir tarif (laktozsuz):

75 gr çilek

30 gr şeker

80 ml soya sütü

65 ml soya kreması

Bir tutam tuz

Tüm bileşenler bir blender kullanılarak birleştirilmelidir. Cihazın çalışma süresi yaklaşık 20 dakika olarak ayarlanmalıdır.

Dondurulmuş kurabiye yoğurdu için örnek tarif:

100 gr yoğurt (en az %1,8 yağ)

15 gr şeker

1 yemek kaşığı süzme peynir

20 ml krema

20 ml süt

En sevdiğiniz ezilmiş kurabiyeler

Tüm malzemeler bir kapta karıştırılmalıdır. Cihazın çalışma süresi yaklaşık 20 dakika olarak ayarlanmalıdır.

2 yıl ithalatçı firma garantili

Üretim Yeri: Almanya

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra