Oyuncak Mikrodalga ve Pizza Seti

Ürün Kodu: 26045216
₺199,00
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

MTRO200 Kulak Üstü Kablolu Kulaklık - Mavi

•32 mm hoparlör sürücüleri

•Yüksek yoğunluklu bas

•Yumuşak kulak yastıkları

•Ayarlanabilir kulaklık modülleri ve kafa bandı

•Düz katlama tasarımı

•Daha iyi ses yalıtımı için kapaklı akustik

•Entegre müzik ve çağrı kontrolü


Şık ve Basit Tasarımlı
Şık tasarımı, esnek renk seçeneğini, yumuşak pelüş kafa bandını ve rahat kulak pedlerini öne çıkaran MTRO200 kulak üstü kulaklık, yoğun şehirlerde aktif yaşam tarzına sahip olanlar için tasarlanmıştır.

Derin Bas ve Hassas Ses
Innovation Lab Belgium'daki profesyonel akustik mühendislerimiz tarafından dikkatlice ayarlanan MTRO200 kulaklıklar, 32 mm'lik bir hoparlör sürücüsüne ve size etkileyici bir müzik deneyimi sunan derin ve etkileyici baslar sağlayan iyi tasarlanmış bir ses bölmesine sahiptir.

Konforlu Ergonomik Tasarım
Kapsamlı ergonomik araştırmanın ardından, en sevdiğiniz müziğin keyfini sonuna kadar çıkarmanıza olanak tanırken maksimum konfor sağlayan bir kulaklık tasarlayabildik. Yumuşak pelüş kulak pedleri ile bu kulaklıklar herhangi bir güçlük olmadan saatlerce kullanılabilir.

Kolay Çağrı ve Müzik kontrolü
Cihazınızı cebinizden çıkarmadan kolayca şarkılar arasında geçiş yapabilir ve çağrı kabul edebilir veya reddedebilirsiniz.

Düz katlanır tasarım
Katlanması ve saklanması kolaydır, bu da onu ideal seyahat arkadaşınız yapar.

Güçlü Dayanıklılık
MTRO200 kulaklıklarımız günlük kullanım için en iyi performansı sağlamak üzere 150 saatin üzerinde bükme, germe, çekme ve dolaşma dahil olmak üzere titiz kalite testlerinden geçmiştir.




İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra