Black+Decker HLVC315B11-QW 12V 1.5Ah Slim Şarjlı El Süpürgesi

Ürün Kodu: 26047094
₺2.999,00
Marka: Black&Decker
A101 Ekstra'ya Özel

Sony WH-100XM4 Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Siyah

Kablosuz Bağlantı: Sony WH-1000XM4 kulaklık, Bluetooth üzerinden kablosuz bağlantı sunar. Bluetooth iletişimi için 2,4 GHz frekans aralığını (2400 ila 2483,5 MHz) kullanırlar. Bu kablosuz özellik, kulaklıkları fiziksel kablolara ihtiyaç duymadan akıllı telefon, tablet ve bilgisayar gibi uyumlu cihazlara bağlamanıza olanak tanır.

Kablosuz Menzil: Bu kulaklıklar yaklaşık 30 feet (9,1 metre) kablosuz menzil sağlar. Bu, kablolara bağlı kalmadan bağlı cihazınızdan ses dinlerken bu aralıkta serbestçe hareket edebileceğiniz anlamına gelir.

Bluetooth Uyumluluğu: Kulaklıklar çeşitli Bluetooth özellikli cihazlarla uyumludur; bu da onları akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar ve Bluetooth ses akışını destekleyen diğer cihazlarla kullanım için çok yönlü hale getirir.

Aktif Gürültü Engelleme: Sony WH-1000XM4 kulaklığın öne çıkan özelliklerinden biri gelişmiş gürültü engelleme teknolojisidir. Arka plan gürültüsünü etkili bir şekilde iptal etmek için çift gürültü sensörü teknolojisi ve QN1 HD gürültü önleyici işlemci kullanırlar, böylece çevrenizdeki dikkatiniz dağılmadan müzik veya ses içeriğinizin keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

Yüksek Çözünürlüklü Ses: Bu kulaklıklar, çeşitli müzik türlerinde net ve ayrıntılı ses kalitesi sunarak yüksek çözünürlüklü ses üretme kapasitesine sahiptir. Yüksek kaliteli sesin Bluetooth üzerinden kablosuz olarak iletilmesine olanak tanıyan LDAC ses kodlama teknolojisini desteklerler.

Uzun Pil Ömrü: Kulaklıklar etkileyici bir pil ömrü sunarak tek şarjla saatlerce kesintisiz müzik çalmanın keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Tam pil ömrü, kullanıma ve ayarlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir ancak uzun süreli dinleme oturumlarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Dokunmatik Kontroller: Sony WH-1000XM4 kulaklıkların kulak kapaklarında bulunan dokunmaya duyarlı kontroller, basit hareketlerle ses seviyesini kolayca ayarlamanıza, müziği çalmanıza/duraklatmanıza, parçaları atlamanıza, aramaları yanıtlamanıza ve sesli asistanları etkinleştirmenize olanak tanır.

Sesli Asistan Entegrasyonu: Google Asistan veya Siri gibi sesli asistanlara doğrudan kulaklıktan erişerek akıllı telefonunuzu çıkarmadan sesli komutları kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Konforlu Tasarım: Bu kulaklıklar uzun dinleme oturumlarında rahatlık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yumuşak kulak yastıklarına ve uzun süreli kullanım sırasında bile rahatsızlığı en aza indiren hafif bir tasarıma sahiptirler.

Katlanabilir Tasarım: Kulaklıklar, kullanılmadığı zaman saklanmasını ve taşınmasını kolaylaştıran katlanabilir bir tasarıma sahiptir. Daha fazla taşınabilirlik için koruyucu bir taşıma çantasıyla birlikte gelirler.

Özelleştirilebilir Ses: Sony, ses ayarlarını tercihlerinize göre özelleştirmenize ve ince ayar yapmanıza olanak tanıyan bir uygulama sağlar. Ekolayzır ayarlarını yapabilir ve hatta gürültü engelleme performansını ortamınıza göre optimize edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri Açıklama

Aktif Gürültü Önleme (ANC)

Çift gürültü sensörü teknolojisi ve QN1 HD gürültü önleyici

Bluetooth Versiyon

5.0

Çift Telefon Desteği

Var

Kulaklık Tipi

Kulak üstü

Müzik Dinleyebilme

Var

Pil Ömrü

30 Saat (BT+ANC), 38 Saat (BT), 200 Saat (Bekleme)

Suya & Tere Dayanıklı

Yok

Nominal Empedans

105 dB

Frekans (Hz)

4 Hz - 40 kHz (Kablolu)

Mikrofon

Yerleşik

Uyumluluk

Tüm cihazlar

Şarj Süresi

3 saat

Garanti Süresi (Ay)

24 ay garantili 

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra