Küçük Boy Hurç 30x20x20 cm Kahverengi

Ürün Kodu: 26040521003
₺29,90
Renk:
A101 Ekstra
Mağaza
A101 Kapıda

Neutron NTL-PS-25M Buharlı Dikey Ütü Pembe

Güçlü Buhar Teknolojisi

Neutron, 1200 W gücündeki buhar teknolojisi ile tüm kumaşlarda etkili bir ütüleme deneyimi sunar. Güçlü buharıyla kırışıklıkları hızla açar, giysilerinizi pürüzsüz hale getirir.

Hızlı Isınma

30 saniye otomatik ısıtma süresi sayesinde, Neutron Portatif Ütü anında kullanıma hazır hale gelir. Hızlı ısınma özelliği, zamanınızı verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Geniş Hacimli Su Haznesi

250 ml geniş hacimli su haznesi, uzun süreli ütüleme imkanı sunar. Bu özellikle uzun giysileri ütülerken veya birden fazla parçayı sırasında pratik bir avantaj sağlar.

Mikrop ve Buharın Güçlü Birlikteliği

Neutron Portatif Ütü, buharı ve mikropları %99.9 oranında yok eder. Bu özellik, giysilerinizi sadece pürüzsüz değil aynı zamanda hijyenik bir şekilde ütülemenize olanak tanır.

Güvenli Kullanım

Tüm kumaşlarda güvenli kullanıma uygun olan Neutron, hassas dokuları koruyarak güvenli bir ütüleme deneyimi sunar. Üstelik, kompakt ve taşınabilir tasarımı sayesinde seyahatlerinizde de size eşlik eder.

Voltaj: 220 V-240 V

Buhar hızı: 19+4 g/dk

Kablo uzunluğu: 1,8 m

Ön ısıtma süresi: 30 s

Çalışma süresi: 10 dk

Su haznesi: 250 ml

2 yıl garantili

Üretim Yeri: Çin

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra