Okai Neon Lite ES10 Elektrikli Scooter Beyaz

Ürün Kodu: 26034590
₺11.219,00
Marka: Okai
A101 Ekstra'ya Özel

JBL Tune 520BT PureBass Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

JBL Tune 520BT kablosuz kulaklıklarla kendinizi üstün sese kaptırın, kablosuz bağlantı özgürlüğün keyfini çıkarın ve en üst düzeyde konfor deneyimini elde edin. Güçlü 33 mm bağlantılara sahip bu Bluetooth kulaklıklar, her notanın ve melodinin hassas ve net bir şekilde yeniden çalışmasını sağlar. Bluetooth 5.3 teknolojisine sahip JBL Tune 520BT, akıllı telefonunuz veya tabletinizle kusursuz uyum sağlayarak ses kalitesinden ödün vermeden özgürce hareket özgürlüğü sağlar.

Aynı zamanda bu kablosuz kulaklıklar, müziğinizin asla durmamasını sağlayacak şekilde 57 saate kadar çalma süresi sağlayan uzun ömürlü bir pile sahiptir.

PureBass JBL Tune 520BT kablosuz kulak üstü kulaklıklar

Müziğinizi düzenlemek, ses seviyesini ayarlamak ve aramaları yanıtlamak için çok işlevli düğmeler

Hafif ve ergonomik tasarım, yumuşak kulak yastıklarıyla birleştirilmiş

Katlanabilir tasarım, taşınabilir hale gelir ve giderken her yere taşımayı sağlar

Çok işlevli düğmeyle sesli olarak çalıştırdığınızı etkinleştirin

Ürün ÖzellikleriAçıklama
Aktif Gürültü Önleme (ANC)Yok
Bluetooth VersiyonBluetooth 5.3
Çift Telefon DesteğiYok
Kulaklık TipiKulak üstü
Müzik DinleyebilmeVar
Pil Ömrü57 saat
Suya & Tere DayanıklıYok
Nominal Empedans30 ohm
Frekans (Hz)20-20000 Hz
MikrofonVar
Bluetooth protokolleriHFP 1.7.2, AVRCP 1.6.2, A2DP 1.3.2
Hassasiyet102 dB
Mikrofon hassasiyeti40 dB
Pil tipiLi-ion
Şarj Süresi2 saat
Garanti Süresi (Ay)24 ay garantili

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra