Issey Miyake L'Eau D' Issey EDT 100 ml + EDT 25 ml Kadın Parfüm Seti

Ürün Kodu: 24005151
₺3.599,00
Marka: Issey Miyake
A101 Ekstra'ya Özel

JBL T720BT Bluetooth Kulaklık Siyah

Hafif kulak üstü tasarım, maksimum konfor sunar. Kompakt bir şekilde katlanabilirler. Hareket halindeyken yardım için Sesli Asistanları da etkinleştiren kulaklık üzerindeki kullanışlı düğmeler sayesinde aramaları yanıtlayın ve sesi eller serbest olarak yönetin. 65 saate kadar pil ömrü sayesinde gün boyu keyfini çıkarın veya birlikte verilen çıkarılabilir ses kablosuyla kullanım sürenizi artırın. Aynı anda iki Bluetooth cihazıyla bağlantıya izin veren çok noktalı bağlantı, tabletinizde video akışı yaparken telefonunuzda hiçbir aramayı kaçırmamanızı sağlar. 

Ürün Özellikleri Açıklama

Aktif Gürültü Önleme (ANC)

Yok

Bluetooth Versiyon

5.3

Çift Telefon Desteği

Var

Kulaklık Tipi

Kulak Üstü

Müzik Dinleyebilme

Var

Pil Ömrü

65 Saat

Suya & Tere Dayanıklı

Yok

Nominal Empedans

32

Frekans (Hz)

20 Hz – 20 kHz

Mikrofon

Var

Şarj Süresi

3 Saat

Ses Ayarı

Evet

Mikrofon

Evet

Dolby Surround

Evet

Sessiz (Mute) Modu

Evet

Bağlantılar

Bluetooth, 3.5 mm jack

Kutu İçeriği

720 BT kulaklık, şarj kablosu, ses kablosu

Garanti Süresi (Ay)

24 ay garantili

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra