Skechers Go Walk Flexflashing 124964-BBK Kadın Spor Ayakkabı Siyah

Ürün Kodu: 26044899009
₺2.299,00
Marka: Skechers
A101 Ekstra'ya Özel

Homend Royaltea 1721H Çay Makinesi Krem

Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi, çayınızı demlediğinde, çocuğunuzun mama suyunu hazırladığında veya su kaynadığında size konuşarak haber verir. Alman Schott cam demliği ve özel çelik çay filtresi ile dayanıklı ve sağlıklı bir kullanım sunan Royaltea, çayınızın tadını ve rengini de tam ayarında tutturur. Çayınız demlendikten sonra su sıcaklığını iki saat boyunca sabit tutarak çay keyfinizin yarıda kalmasına izin vermez. Bitki çayınız için ideal sıcaklığı sizin yerinize ayarlayarak keyfi maksimuma çıkarırken, çocuğunuz için en ideal ve en sağlıklı mama suyunu hazırlar ve içinizi rahat ettirir.

1 litre demliği ve 1,9 litre su haznesi ile 7-8 kişiye yetecek kadar çay demleyebileceğiniz Royaltea’nin su sızdırmayan özel gaga yapısı ve ergonomik tasarımı sayesinde bir damla bile ziyan olmaz.

BPA İçermez

Çayınızın lezzeti kadar sağlığınıza da değer veriyoruz. 1,9 l plastik gövdemizde, sıcaklıkla suya nüfuz eden, sağlığa zararlı Bisfenol A içeren materyaller kullanmıyoruz.

sesiyle ışığıyla ya da işaretlerle değil, kendi sesiyle, konuşarak.

Çelik Çay Filtresi

Çay makinenizde, yüzde yüz çelikten üretilen, özel bir çay filtresi vardır.

Bitki Çayınız Hazır

Bitki çayı hazırlamak için en ideal sıcaklık 80 °C. Neyse ki, sizin bu sıcaklığı ayarlama sıkıntınız yok. Çay makineniz tek tuşla su sıcaklığını 80 °C'de sabitleyebiliyor.

Özel Gaga

Su sızdırmayan özel gaga yapısı ve ergonomik tasarımı sayesinde bir damla bile ziyan olmaz.

Bitmeyen Çay Keyfi

Çay makineniz, çay keyfinizin yarıda kalmasına izin vermez. Çayı demledikten sonra, su sıcaklığını iki saat boyunca 95 °C'de tutar.

Mama Suyunuz Hazır

Çay makinenizde mama suyu hazırlamak için bir düğmeye basarsınız. Çay makineniz önce suyu 100 °C'de kaynatır, ardından bu sıcaklığı 40°C'ye indirir ve beş saat boyunca sıcaklığı sabit tutar. Suyu mikrop ve bakterilerden arındırır, içinizi rahat ettirir.

Çay Filtresi: Paslanmaz Çelik

Demlik Kapasitesi (L): 1 Litre

Su Isıtıcı Kapasitesi (L): 1,9 Litre

Demlik Malzemesi: Cam

Gövde Malzemesi: BPA İçermeyen Plastik

Güç (W): 1800

Kaynama Göstergesi: Yok

Otomatik Kapanma: Var

Su/Kireç Filtresi: Var

Susuz Çalışma Emniyeti: Var

 

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra