Stanley The Aerolight Transit Mug 0,35 L Metalik

Ürün Kodu: 26046366004
₺999,00
Marka: Stanley
Renk:
A101 Ekstra'ya Özel

Dreame Bot L10 Pro Akıllı Robot Süpürge Beyaz

Dreame robot süpürge yüksek pil gücüyle verimli çalışma performansına sahiptir. Robot süpürgenin tam şarj olma süresi 2.5 saat. Cihazda Lityum İyon pil bulunuyor. 14.4V pil voltajı mevcuttur

Pil performansı sayesinde tek şarjla tüm evi süpürebilmek mümkün. Cihazın vakum özelliği var. Süpürme işlemini yüksek çekiş gücüyle gerçekleştiriyor.

Dream L10 Pro siyah vacuum mop robot süpürge özellikleri günlük temizlik için etkilidir. Sessiz çalışma performansı sergilemektedir.

Farklı zeminlerde memnun edici temizlik sonuçları elde edebilirsiniz. Cihaz mobil uygulama sayesinde pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Emiş gücünü mobil uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. Süpürme işlemi ve silme işlemi gerçekleştirebilen vakum mop süpürgede elektronik su haznesi vardır. Süpürme işleminin ardından silme işlemi gerçekleştirebiliyor.

Elektronik su haznesi zeminin çok ıslak ya da çok kuru şekilde silinmesini önlüyor. Su haznesiyle birlikte toz haznesine de sahip. Geniş hacimli toz haznesi sürekli boşaltmaya gerek bırakmıyor. Dream robot süpürgede bir adet yan fırça var. EPA-HEPA filtreye sahip. Bu sayede içine çektiği tozların ortama salınması önleniyor. Robot süpürge ortamdaki havanın toz ve kirlerden arındırılmasını sağlıyor.

Ürün ÖzellikleriAçıklama
Ağırlık (kg)3,08 Kg
Aşılabilir Engel20 mm
Boy12,9 mm
Çalışma Modu Sayısı3
Çalışma Süresi150 dk
Derinlik10 mm
Emiş TürüYok
Emiş Gücü4000Pa
Motor Gücü5200 W
En32,5 mm
EPA/HEPA FiltreVar
Kullanım AlanıSert Zemin
Pil TipiLi-ion
Pil Kapasitesi5200 mAh
RenkSiyah
Ses Seviyesi (dB)65 dB
Siklon FiltreYok
Su Tankı Kapasitesi (L)0,27
Şarj Süresi150 dk
TeknolojiAkıllı Navigasyon
Toz Kapasitesi0,57
HaritalamaVar (Mobil cihaz uygulama marketinde yer alan, ürün ile uyumlu mobil uygulama ile çalışmaktadır.)
Haritalama TürüLazer+Kamera
Garanti Süresi2 yıl garantili

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

Sosyal Medya
© 2024 A101 Ekstra