HESABIM

Çerez Aydınlatma Metni

ÇEREZ AYDINLATMA METNİ

VERİ SORUMLUSU

Yeni Mağazacılık A.Ş.(“A101”)(“Veri Sorumlusu”) olarak bir yandan çevrimiçi deneyiminizi geliştirmemize yardımcı olacak bilgileri toplarken diğer yandan web sitemizi (“www.a101.com.tr”) ziyaret eden sizlerin özel hayatın gizliliği konusundaki hassasiyetlerine büyük değer vermekteyiz.

Çerez Aydınlatma Metni ile tarafınızı çerezler konusunda bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.  Bu Çerez Aydınlatma Metni web sitemizde kullanılan farklı çerez türlerini ve bunları nasıl kontrol edebileceğinize ilişkin açıklamaları içermektedir.

Çerez küçük bir text dosyasıdır ve web sitemizin tarayıcınıza gönderebileceği belirli miktarda veri tutmaktadır. Daha sonra bilgisayarınızın sabit diskinde saklanabilmekte ve web sunucumuz tarafından erişilebilmektedir. Bu çerezler daha sonra tarafımızca alınabilmekte ve çerezler vasıtasıyla web sayfalarımız ve hizmetlerimiz düzenlenebilmektedir. Çerez Aydınlatma Metni’nde; çerezleri, pikselleri, web işaretlerini ve gifleri içeren tüm teknolojileri çerezler olarak adlandırmaktayız.

Web sitemizi kullanarak, bu Çerez Aydınlatma Metni’nde belirtilen çerezlerin ve diğer teknolojilerin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Çerez ayarlarına ilişkin değişiklikleri tarayıcı ayarlarınızdan yapabilirsiniz. Çerezlerin kullanılmasını istemezseniz, ziyaret deneyiminizi daha verimli hale getiren birçok özelliğe erişiminiz olmayacak ve bazı hizmetlerimiz düzgün çalışmayacaktır. Çerezlerin kullanılmasının istenmemesine ilişkin ayrıntılı bilgiyi son kısmında bulabilirsiniz.

A101 olarak web sitemizde kullanılan çerezlere yeni çerezler ekleyebilir, kullanmaktan vazgeçebilir veya değiştirebiliriz. Çerez Aydınlatma Metnini dilediğimiz zaman tek taraflı değiştirebilme hakkımızın olduğunu belirtmek isteriz.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel verileriniz elektronik ortamda çerezler yoluyla toplanmakta olup söz konusu kişisel verileri Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesine uygun olarak, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, Şirketimizin meşru menfaatleri için işlenmektedir. Ayrıca kimlik(ad-soyad, cinsiyet), iletişim (cep telefonu, e-posta adresi), pazarlama (alışveriş geçmişi bilgileri, anket, çerez kayıtları, kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler) kişisel verileriniz genel ve kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar ve promosyonlar ve reklamların oluşturulması, ürün/hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi,  hedefleme, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, A101’e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetleri kapsamında bildirimler, pop-up gösterimleri, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi uygulamalarının gerçekleştirilmesi, grup şirketleri ile paylaşılan verilerin A101 tarafından güncellenmesi ve zenginleştirilmesi amaçlarıyla vermeniz halinde açık rızanıza dayanarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİN HANGİ AMAÇLA İŞLENECEĞİ

Çerezler, web sitemizde gezinmenizi ve belirli özellikleri kullanmanızı sağlamak, web sitesi deneyimimizi geliştirmek veya diğer istatistik verilerini toplamak, yaptığınız seçimleri (dil tercihi, ülke konumu veya diğer çevrimiçi ayarlar gibi) hatırlamak ve seçtiğiniz kişiselleştirilmiş veya geliştirilmiş özellikleri sağlamak,  sitemizi daha kolay kullanılabilir bir hale dönüştürmek, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve web sitemizi sizin gereksinim ve ilgi alanlarınıza daha iyi uyarlamak, sizinle ve ilgi alanlarınızla daha ilgili reklamlar sunmak, bir reklamı görme sayısını sınırlamak, reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek ve size web sitemizde ve çevrimiçi hizmetlerimizde ve üçüncü tarafların web sitelerinde ve çevrimiçi hizmetlerinde ilgili hedefe yönelik reklamlar sunmak, profillendirme çalışmalarında bulunmak amaçları için işlenir.

Gerekli Çerezler

Gerekli çerezler, sayfa gezintisi ve web sitesinin güvenli alanlarına erişim gibi temel işlevleri etkinleştirerek bir web sitesini kullanılabilir hale getirmeye yardımcı olur. Web sitesi bu çerezler olmadan düzgün çalışamaz. Bunlar genellikle tarafınızca yapılan ve hizmet talebi anlamına gelen eylemlere yanıt olarak yerleştirilir. Bu çerezler sizi kişisel olarak tanımlayabilecek herhangi bir bilgi saklamamaktadır.

Çerez Adı

Kullanım Amacı

Kullanım Süresi

Google Analytics

Google Analytics, ziyaretçilerin web sitelerinde ve uygulamalarında neler yaptığını web sitesi ve uygulama sahiplerinin anlamasına yardımcı olan, Google’ın ücretsiz analiz aracıdır. Bu araç, ziyaretçilerin kimliklerini tespit etmeden bilgi toplamak ve site kullanım istatistiklerini Google'a bildirmek için bir dizi çerez kullanabilir. Bir kullanıcı web sayfaları arasında gezinirken Google Analytics, bir kullanıcının gördüğü sayfayı örneğin sayfanın URL'si gibi bilgileri kaydetmek için web sitesi sahiplerine JavaScript etiketleri sağlar. Google Analytics JavaScript kitaplıkları, bir kullanıcının web sitesiyle önceki sayfalarda neler yaptığını hangi etkileşimlerde bulunduğunu "hatırlamak" için HTTP Çerezlerini kullanır. Google Analytics tarafından kullanılan ana çerez "_ga" çerezidir.

Google Analytics tarafından Google mülklerinde toplanan veriler, site kullanım istatistiklerini raporlamaya ek olarak, yukarıda açıklanan reklam çerezlerinden bazılarıyla birlikte Google mülklerinde (Google Arama gibi) ve web genelinde size daha alakalı reklamlar göstermeye yardımcı olmak ve gösterdiğimiz reklamlarla etkileşimleri ölçmek için de kullanılabilir.

Analytics çerezleri ve gizlilik bilgileri hakkında daha fazla bilgi için şu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

https://policies.google.com/technologies/types?hl=tr

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

Google Ads

Google Ads, çerezler ziyaret ettiğiniz web sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilen küçük bir metin parçasıdır. Bu, web sitesinin ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Yani bir sonraki ziyaretinizde kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir. Çerezler pek çok amaçla kullanılır. Örneğin, bunları güvenli arama tercihlerinizi hatırlamak, size daha alakalı reklamlar göstermek, bir sayfaya kaç ziyaretçi geldiğini belirlemek, hizmetlerimize kaydolmanıza yardımcı olmak, verilerinizi korumak veya reklam ayarlarınızı hatırlamak için kullanırız. Google tarafından kullanılan çerez türlerinin bir listesini görebilmek için linke tıklayıp ziyaret edebilirsiniz.

 

https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=tr

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

Floodlight

Floodlight, kullanıcıları çerez kimlikleri veya kullanıcı kimliği haline gelen mobil kimliklerine göre tanır. Floodlight, kullanıcı kimliğini herhangi bir gösterimden, tıklamadan veya sunucularımıza bir çağrıyla sonuçlanan diğer etkinliklerden sonra kaydeder. Bu şekilde, belirli bir kullanıcının etkinliği izlenebilir. Floodlight etkinlikleri, web sitenizdeki dönüşümler veya izleyici listelerine kullanıcı eklenmesi gibi izlemek istediğiniz belirli etkinliklere karşılık gelir. İzlemek istediğiniz her etkinlik için yeni bir Floodlight etkinliği oluşturursunuz. Campaign Manager, her bir etkinliği izlemek için sitenize ekleyeceğiniz etiketleri oluşturur. Kendi başlarına Floodlight etiketlerinin, web sayfasının düzeni ve görüntülenme hızı üzerinde çok küçük bir etkisi vardır. Buna ek olarak, Floodlight etiketi içeren bir web sayfası, kullanıcı tarayıcısı Floodlight içeriğini indiremese dahi doğru bir şekilde yüklenir.

Floodlight çağrılarına ilişkin tipik yanıt süresi 150-300 milisaniye civarındadır, ancak bu süreler garanti edilemez. Ayrıca, Floodlight etiketine eklenen ve ek alanlara çağrı yapan üçüncü taraf pikselleri de yükleme süresini etkileyebilir.

Bu sınırlamalara rağmen Floodlight, üzerinde çalışabileceğiniz birçok yararlı veriye sahiptir ve kampanyalarınızın ne kadar etkili olduğunu anlamanıza yardımcı olacak güçlü bir araç olmaya devam etmektedir.

Floodlight kullanımı hakkında daha fazla bilgi için, şu adresi ziyaret edebilirsiniz:

https://support.google.com/dcm/topic/6094292?hl=tr&ref_topic=6094315

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

Insider

Insider, web tarayıcısı aracılığıyla bilgisayarınıza veya üçüncü taraf bir analiz sağlayıcısına ait benzersiz bir tanımlayıcı içeren küçük metin dosyaları olan “çerezleri” kullanır. Bunu hizmetleri ve web sitelerini geliştirmek için kullanır. Insider, belirli pazarlama kampanyalarının ve bazı ürünlerinin performansını izlemek için Google Analytics'i kullanır. Bu, üçüncü taraf hizmet sağlayıcıların, farklı temas noktalarında Insider adına uyarlanmış reklamlar oluşturmasına izin vermektir. Bu servis sağlayıcılar, kişisel bilgilerinizi, iletişim bilgilerinizi vb. İçermeyen IP adresinizi ve kişisel olarak tanımlanamayan bilgilerinizi toplayabilir. Bu çerezler ayrıca web sitemizin nasıl kullanıldığına ve performansına ilişkin istatistiksel bilgiler de sağlar. Insider çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz:  https://useinsider.com/privacy-policy/

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

 

İşlevsel Çerezler

Bu çerezler size sitemizde önceki ziyaret ve seçimlerinize dayanarak web sitemizin daha zengin işlevsellik ve kişiselleştirme sunmasına olanak sağlar. İşlevsel çerezler, web sitemizde yaptığınız seçimlerin (kullanıcı adınız, diliniz veya bulunduğunuz bölge gibi) hatırlanmasına ve gelişmiş, daha kişisel kullanımlar sunmasına olanak tanır. Örneğin, bu çerezler metin boyutu, yazı tipleri ve web sayfalarımızın özelleştirebileceğiniz diğer bölümlerinde yaptığınız değişiklikleri hatırlamak için kullanılabilir.

Çerez Adı

Kullanım Amacı

Kullanım Süresi

RTBHouse

Kullanıcılarınızın / müşterilerinizin isim, soyisim , email adresi, telefon numarası vb kişisel bilgileri kesinlikle toplanmamaktadır.

Servislerimiz aracılığıyla toplanan kişisel olmayan bilgiler

Web tarayıcıları üzerinden kullanıcılarınız hakkında kişisel olmayan bilgileri toplamak icin log dosyaları, cookieler (çerezler) ve web beaconları kullanıyoruz. Bu bilgiler arasında : IP adresi , incelemiş olduğu ürünlerin URL’si ve incelenme zamanı , kullanıcıların sepete atmış olduğu ürünler vb gibi reklamverenimiz için yürüttüğümüz retargeting kampanyasının yürütülmesinde ve optimize edilmesinde kullanılacak bilgiler toplanmaktadır. Bu bilgiler ışığında kullanıcıların sitenizde incelemiş olduğu ürünler algılanıp, bu sayede kullanıcıya kişiselleştirilmiş reklamlar yapılabilmektedir.  Burada Gizlilik Politikamız hakkında daha açık ve geniş bilgilere erişebilirsiniz.  https://www.rtbhouse.com/tr/privacy/

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

 

Hedefleme ve Tanıtım Çerezleri

Bu çerezleri, sizinle ve ilgi alanlarınızla daha alakalı reklamlar sunmak için kullanırız. Ayrıca, bir reklamı görme sayısını sınırlamak ve reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek için de kullanılmaktadır. Bu çerezler, web sitemizi ziyaret ettiğinizi ve bu bilgileri üçüncü taraf web sitelerini ziyaret ettiğinizde ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için reklamları uyarlamak amacıyla kullandığınızı hatırlar. Bu çerezler iş ortaklarımız tarafından web sitemiz üzerinden yerleştirilebilir. Bunlar söz konusu şirketler tarafından ilgi alanlarınızın bir profilini oluşturmak ve size diğer sitelerdeki ilgili reklamları sunmak amacıyla kullanılabilir ve paylaşılabilir.

Çerez Adı

Kullanım Amacı

Kullanım Süresi

Criteo

Criteo, kullanıcıların direkt kimliğini saptayan her hangi bir veri(isim, soyisim, adres, e-posta adresi vs.) kullanmaz.

Criteo teknolojisini kullanan reklamverenlerin web sitelerinde ya da mobil uygulamalarında gezildiğinde bu teknoloji; gezilen ürünler, sepete konulan ve satın alınan ürünler gibi taramanızla alakalı limitli miktarda data toplar(bknz: https://www.criteo.com/privacy/how-we-use-your-data/). Bu gezinme verileri, gezinme ortamınıza bağlı olarak benzersiz bir tanımlayıcıya, yani tanımlama çerezi veya benzeri herhangi bir teknolojiye (mobil reklam tanımlayıcıları ve çerez olmayan teknolojiler gibi) bağlıdır.

Teknolojilerimizi de kullanan bir Yayıncının web sitesine veya mobil uygulamasına göz attığınızda, Yayıncı bize doğrudan veya bir reklamveren değişimi yoluyla kişiselleştirilmiş reklam sunabileceğiniz bir reklam alanının bulunduğunu bildirir. Reklamverenlerimizle birlikte çalışan Criteo teknolojisi, o reklam alanını satın almaya karar verebilir.

Teknolojimizi kullanırken ortaklarımızdan gördüğünüz reklamlar, tavsiye algoritmalarımıza dayanmaktadır.

Criteo Gizlilik Politikası ve çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.criteo.com/privacy/

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

GetCatalyzer

Mobil müşteri asistanı Catalyzer internet sitesi cookie'leri içerisinde sadece kullanıcılara gösterilen bilgilendirme mesajlarına ait bilgileri tutmaktadır. Bu bilgiler sadece kullanıcıya gösterilecek diğer bilgilendirme mesajlarının belirlenmesinde kullanılmaktadır. Hiçbir kişisel veri kesinlikle saklanmamaktadır. Cookie içerisinde bulundurulan bilgiler gösterilen bilgilendirme mesajları dışında hiçbir alanda kesinlikle kullanılmamaktadır.

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

Hotjar

Hotjar, kurulu olduğu web sitesine gelen ziyaretçilerin gerçekleştirdikleri oturum süresince site içerisindeki davranışlarını, sitede geçirdikleri zamanı, bir form mevcutsa (abonelik, satın alma, teklif, iletişim vb.) bu form ile olan etkileşimlerini, sayfa içerisindeki hareketlerini tüm cihazlar üzerinden (multi-device) takip etmenizi (analytics) sağlamakta. Bu özelliğe ek olarak, ziyaretçilere doğrudan sorular da yöneltebilir, ilgili içeriklerle ilgili düşüncelerini (feedback) alabilir ve çeşitli sorular sorarak ürün ve hizmet kalitenizi artırabilirsiniz. https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011789248-Hotjar-Cookies

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

 

Üçüncü-Şahıs Çerezleri

A101 reklâmlarının iş ortaklarımız kendi alanlarında size sunabilmeleri için web sitemizi ziyaret ettiğinizde bizim adımıza sizin cihazınıza çerezler de yerleştirebilecek bir dizi iş ortağıyla çalışıyoruz. Bu çerezleri kabul etmek isteyip istemediğinize karar verebilmeniz için bu çerezleri kullanılmadan önce belirlemek ve tanıtmak için çaba gösteriyoruz.

Çerez Adı

Kullanım Amacı

Kullanım Süresi

Facebook

Çerezler; içerikleri kişiselleştirme, reklamları özelleştirme, reklam sonuçlarını ölçme, daha güvenli bir deneyim sağlama gibi yollarla Facebook Ürünlerini sunmamıza, korumamıza ve geliştirmemize yardımcı olur. Facebook Ürünlerinde yaptığımız geliştirme ve güncellemelere paralel olarak, kullandığımız çerezleri de zaman zaman değiştirebiliriz ancak her zaman aşağıdaki amaçlar için kullanırız:

•          Hesabınızı doğrulamak ve hesabınıza giriş yaptığınızı belirlemek için çerezleri kullanırız. Bu şekilde Facebook Ürünlerine erişmenizi kolaylaştırabilir ve size uygun deneyim ve özellikleri sunabiliriz.

•          Hesabınızı, verilerinizi ve Facebook Ürünlerini güvende ve emniyette tutmak için çerezleri kullanırız.

•          İşletmelerin ve diğer kuruluşların sağladıkları ürünlerle, hizmetlerle ya da ilişkili oldukları amaçlarla ilgilenebilecek kişilere, bu işletme ve kuruluşların reklamlarını göstermek ve tavsiyelerde bulunmak için çerezleri kullanırız.

•          Facebook Ürünlerini sağlamamıza yardım eden işlevleri çalıştırabilmek için çerezleri kullanırız.

•          Size mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çerezleri kullanırız.

•          İnsanların Facebook Ürünlerini nasıl kullandığını daha iyi anlayıp bu hizmetleri geliştirmek için çerezleri kullanırız.

Facebook Pixel kullanımı hakkında daha fazla bilgi için, şu adresi ziyaret edebilirsiniz:

https://www.facebook.com/about/privacy

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

Gemius Prism

Gemius, çerezleri ziyaretçilerin web sitelerindeki etkinliği ve gösterilen reklamlarla etkileşimi (ör. görüntülenme sayısı (hits), izlenen web sitesinde geçirilen süre, kullanılan cihazın teknik verileri (ekran çözünürlüğü, işletim sistemi) veya bir IP numarası) bilgilerini depolar. İnternetteki faaliyetler ile ilgili bu bilgiler istatistiksel amaçlar ve başka hizmetler sağlamak amacıyla için düzenlenir. Bu istatistikler sağlanırken kişisel veriler paylaşılmaz. İlgili çerez verileri firmanın rızası dışında hiçbir retatgeting ya da medya satın alımında kullanılmaz. İlgili analytics verileri şirkete aittir. Tıklamalar veya reklam emisyonları hakkındaki bilgiler, kullanıcılar tarafından görüntülenen içerikler ihtiyaca göre optimizasyon için kullanılabilir. gemiusPrism kodları asenkron kodlardır, sitenizde yavaşlamaya sepet olmaz.

Gemius çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz:

https://www.gemius.com/cookie-policy.html

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

Segmentify

İşbu internet sitesi, adımıza, Rheinsberger Str. 76/77 10115 Berlin adresinde bulunan Segmentify GmbH (Almanya) tarafından işletilen, internet bazlı bir hizmet olan Segmentify’i kullanmaktadır. Segmentify, internet sitelerinde kullanım için bir bulut hizmetidir. Segmentify, farklı akıllı ürün tavsiyelerini ve diğer içerikleri otomatik olarak hesaplamasına ve sergilemesine olanak sağlayarak internet sitelerindeki kullanıcıların davranışlarını toplar ve analiz eder. Segmentify, tarama davranışlarınız, ürünlerimize olan ilginiz, internet sitemize erişim sağlamak için kullandığınız cihaza ilişkin (işletim sistemi, tarayıcı dili ve versiyonu, tarih bilgisi gibi) teknik bilgiler ve internet sitemize erişim sağladığınız daha geniş coğrafi bölge ile ilgili bilgileri toplayarak, bilgisayarınızda saklanan ve internet sitesinin sizin tarafınızdan kullanımının analiz edilmesine izin veren çerezleri kullanmaktadır. Segmentify işlemeden önce IP adreslerini anonim hale getirecektir. Segmentify çerezlerini almak istemiyorsanız, aşağıda belirtilen bağlantıya tıklayarak çıkış yapabilirsiniz: https://site.com/?_sgm_tracking=disabled 

Kalıcı Çerezler

Oturum Çerezleri

 

İşlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği,

Bu amaçların gerçekleştirilmesi kapsamında işlenen kişisel verileriniz, yukarıda sayılan amaçlar doğrultusunda; yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına, yurt içi ve yurt dışı hizmet sağlayıcılarımıza, tedarikçilerimize ve Şirketimiz adına kişisel veri işleyen hizmet sağlayıcılarına aktarılabilmektedir.

 

ÇEREZLERİN KULLANILMASININ ENGELLENMESİ

Aşağıda farklı internet tarayıcıları üzerinden çerezlerin kullanılmasını engellemek için hangi adımların izlenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler yer almaktadır.

 

  • Internet Explorer
    1. Masaüstünü açın ve görev çubuğunda Internet Explorer simgesine dokunun veya tıklayın.
    2. Araçlar düğmesine ve İnternet seçeneklerine dokunun veya tıklayın.
    3. Gizlilik sekmesine dokunun veya tıklayın, ardından tüm tanımlama bilgilerini engellemek için Ayarların altında bulunan kaydırıcıyı yukarıya hareket ettirin ve Tamam düğmesine dokunun veya tıklayın.

 

  • Microsoft Edge
    1. Microsoft Edge tarayıcınızın sağ üst köşesinden üç nokta işareti olan bölüme tıklayın ve Ayarlar bölümüne gelin.
    2. Karşınıza gelen yeni pencereden Temizlenecek Öğeleri Seç dedikten sonra karşınıza gelen pencereden temizlemek istediğiniz bölümleri seçin.
    3. Burada birçok bölüm bulunmaktadır. İstediğinizi seçerek temizleme işlemine başlayabilirsiniz.

 

  • Google Chrome
    1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
    2. Sağ üstte Diğer Ayarları tıklayın.
    3. Altta Gelişmişi tıklayın.
    4. Gizlilik ve güvenliğin altında İçerik ayarlarını tıklayın.
    5. Çerezleri tıklayın.
    6. Tüm çerezler ve site verileri"nin altında Web Sitesi'nin adını arayın.
    7. Sitenin sağındaki Kaldır simgesini tıklayın.

 

  • Mozilla Firefox
    1. Firefox Menü düğmesine tıklayın ve Seçenekleri seçin.
    2. Gizlilik ve Güvenlik panelini seçin ve Geçmiş bölümüne gidin.
    3. Firefox ayarını geçmiş için özel ayarları kullansın olarak değiştirin.
    4. Çerezleri göster düğmesine tıklayın. Çerezler penceresi görünecektir.
    5. Arama alanına, çerezlerini silmek istediğiniz sitenin adını yazın. Aramanızla eşleşen çerezler görüntülenecektir.
    6. Silmek istediğiniz çerez(ler)i seçip Seçilenleri sil düğmesine tıklayın.
    7. Kapat düğmesine tıklayarak Çerezler penceresini kapatın. Sonra da about preferences sayfasını kapatın.

 

  • Safari

  1. Safari > Tercihleri seçin.
    2. Gizlilik öğesini tıklayın.
    3. Web Sitesi Verilerini tıklayın.
    4. Bir veya daha fazla web sitesi seçin ve sonra Sil veya Tümünü Sil'e tıklayın.

Diğer ana web tarayıcılarında bu işlemin nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgiyi 

https://www.esb.org.tr/cerez-bellek veya https://www.aboutcookies.org adresinde bulabilirsiniz.

 

Ziyaret ettiğiniz web sitelerinin geride bıraktığı tüm çerezli üçüncü parti yazılımlar aracılığıyla da silebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılarda yaygın kullanılan bazı tarayıcılarda çerezlerin nasıl yönetileceğini (ve devre dışı bırakılacağı) hakkında detaylı bilgi bulunmaktadır:

Chrome Tarayıcı: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=tr

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/tr/products/firefox/protect-your-privacy/cookies

Safari: https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUMASI KANUNU UYARINCA HAKLARINIZ

Kanun’un 11. maddesi hükümleri uyarınca kişisel verilerinize ilişki olarak aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda belirtilen haklarınıza yönelik taleplerinizi web sitemizde bulunan “KVKK Kapsamında Başvuru Formuna İlişkin Bilgilendirme” metnini okuyarak, metin içinde belirtilmiş olan yollardan biri aracılığıyla iletebilirsiniz.

Başvurunuz A101 tarafından incelenecek ve KVK Kanunu ve Tebliğ hükümleri kapsamında başvurunuzun tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren otuz gün içerisinde yanıtlandırılacak, yanıt yazılı olarak veya elektronik ortamda tarafınıza iletilecektir. Yapılan başvurular kapsamında, A101 kural olarak herhangi bir ücret talep etmemekle birlikte, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi durumunda Kurul tarafından belirlenen ücretler alınabilecektir.

Kişisel verilerinizin Yeni Mağazacılık A.Ş. tarafından işlenme hakkında daha detaylı bilgi için www.a101.com.tr adresinde yer alan Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı okumanızı tavsiye ederiz.

 


Danger Icon

Sepetinizde seçtiğiniz ürün farklı ürünlerle bir arada bulunamaz.